Desktop Metal ingesteld om continu 3D-printen van vezels te transformeren

Fiber is geïntroduceerd, de eerste 3D-printer met AFP continue koolstofvezelversterking met behulp van hittebestendig PEEK en PEKK, ontworpen om industriële vezel prestaties op het bureaublad te leveren

The Desktop Metal Fiber printer is the first 3D printer with AFP continuous carbon fiber reinforcement, delivering industrial fiber performance on the desktop. (Photo: Business Wire)

BURLINGTON, Mass.--()--Desktop Metal, het bedrijf dat zich focust op het toegankelijk maken van 3D-printen voor ingenieurs en fabrikanten, kondigt de lancering aan van Fiber ™, 's werelds eerste tafelmodel 3D-printer die onderdelen met hoge resolutie fabriceert, met continu vezelcomposiet van industriële kwaliteitsmaterialen die worden gebruikt in geautomatiseerde vezelplaatsingsprocessen (AFP). Gebaseerd op een nieuw proces, micro-geautomatiseerde vezelvervanging (μAFP) genaamd, kunnen gebruikers nu onderdelen printen met een superieure sterkte en stijfheid en in een breed scala aan materialen, waarvoor voorheen AFP-systemen van miljoenen dollars nodig waren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Desktop Metal, Inc.
Lynda McKinney, 978-224-1282
Head of Communications
Lyndamckinney@desktopmetal.com

Contacts

Desktop Metal, Inc.
Lynda McKinney, 978-224-1282
Head of Communications
Lyndamckinney@desktopmetal.com