Michael Buckley vezérigazgatóként tér vissza a True Religion Apparelhez

Manhattan Beach, Kalifornia állam, USA--()--A True Religion Apparel, Inc., bejelentette, hogy igazgatótanácsa azonnali hatállyal Michael Buckley-t nevezte ki a cég vezérigazgatójává. Buckley úr korábban, 2006-tól 2010-ig a True Religion Apparel elnöki tisztét töltötte be. Mostani pozíciójában a True Religion jövőbeli tervei és az azok megvalósítását célzó intézkedések kialakításáért és végrehajtásáért fog felelni. Buckley úr közvetlenül a Vállalat igazgatótanácsának tartozik majd beszámolással.

Michael Buckley a kiskereskedelem és a fogyasztási cikkek területének egyik elismert szakértője, aki több mint 30 évre visszanyúló, vezető pozíciókban szerzett belföldi és nemzetközi iparági tapasztalatokkal rendelkezik a márkafejlesztés és az értékteremtés terén. Mostani kinevezése előtt egy, a NASDAQ tőzsdén nyilvános forgalomban lévő vállalat, a Global Brands Group felvásárlása után Centric Brands nevet felvevő Differential Brands Group vezérigazgatójaként tevékenykedett. A Differential tulajdonát képezik olyan márkák, mint a Hudson Jeans, a Robert Graham és a Swims. A Differentialhez való csatlakozása előtt, 2011 és 2016 között Buckley úr a Robert Graham Designs vezérigazgatója volt, amíg a céget meg nem vásárolta a Differential Brands Group 180 millió USA dollárért, a Robert Grahamnél végzett tevékenységét megelőzően pedig, 2006 és 2010 közt a True Religion Apparel elnöki tisztjét töltötte be. Elnökként végzett tevékenységének köszönhetően a Vállalat értékesítési árbevétele 100 millió USA dollárról több mint 300 millió USA dollárra nőtt, az EBITDA (kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredmény) 30 USA millió dollárról több mint 90 millióra emelkedett, továbbá a cég piaci kapitalizációja a NASDAQ-on megháromszorozódott, és elérte a 850 millió USA dollárt. A Vállalat kiskereskedelmi egységeinek száma 1-ről 100-ra növekedett, és termékportfóliója bővülésének eredményeként a forgalmazott termékek közé újabbak kerültek be, ideértve pólókat, szőtt ingeket, kötött felsőket, felsőruházatot és egy sor licenc alapján értékesített terméket (lábbeliket, illatszereket, szemüvegeket, fürdőruhákat és kiegészítőket). A True Religion az Amerikai Egyesült Államok tőzsdén jegyzett összes ruházati vállalata közül az adózás utáni profitráta alapján 2008-ban, majd 2009-ben is a legnyereségesebb ruházati cégnek bizonyult.

Gene Davis, az igazgatótanács elnöke kijelentette: "Nagy izgalommal és büszkeséggel üdvözöljük a True Religion Apparelhez visszatérő Michael Buckley-t, aki a férfi és női denim- és sportruházat tervezése és előállítása terén sok évnyi tapasztalattal a háta mögött (ideértve a True Religion elnöki posztján szerzetteket is) újra csatlakozik cégünkhöz. Michael számos ruhaipari projekt sikeres megvalósításában vett részt az elmúlt harminc-egynéhány évben, és sokoldalúságát és tehetségét latba vetve a True Religion vezetői csapatának tagjaként minden bizonnyal folytatni fogja eddigi sikersorozatát. Ezennel szeretnénk megköszönni Farla Efros-nak, hogy az utóbbi hat hónapban megbízott vezérigazgatóként irányította a True Religiont. Nagy örömünkre szolgál, hogy Efros asszony és a HRC tanácsadói csapata továbbra is támogatni fogja a True Religiont az elkövetkezendő hónapok során."

Kinevezésével kapcsolatban Buckley úr a következőket nyilatkozta: "Örömömre szolgál, hogy visszatérhetek a True Religionhöz, és a cég új vezérigazgatójaként irányíthatom a márka fejlődését biztosító tevékenységeket ebben az izgalmas időszakban. Nagy várakozással tekintek az igazgatótanáccsal, Farla Efros-szal és a HRC tanácsadó bizottsággal, és a True Religion alkalmazottaival való közös munka elé."

Amit a True Religion-ről tudni kell…

A True Religion 2002-ben robbant be a Los Angeles-i farmerpiacra a klasszikus ötzsebes farmernadrág megreformálása révén. A világon semmilyen más farmermárkáéhoz nem hasonlító öttűs, 2,5 centiméterenként két öltést jelentő varrat, a True Religion 'Super T' öltése azonnal nemzetközi elismerést vívott ki. A True Religion termékei a bennünk rejlő egyediséget, különlegességet testesítik meg. A márkát szerte a világon előszeretettel viselik sportolók, zenészek és művészek, akik úgy érzik, a True Religion egyedülálló termékei hozzájárulnak saját, egyedi stílusuk kifejezéséhez. Az exkluzív, ikonikus stílusú ruhadarabok széles palettáját kínáló True Religion Brand Jeans fő termékei a magas minőségi színvonalat képviselő, prémiumkategóriás férfi, női és gyermek farmer- és sportruházat.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Kapcsolat:
True Religion:
Carol Moniz
michele marie pr
1261 Broadway, Suite 802
New York, NY 10001
O: 646.863.3923
E: carol@michelemariepr.com

Contacts

Kapcsolat:
True Religion:
Carol Moniz
michele marie pr
1261 Broadway, Suite 802
New York, NY 10001
O: 646.863.3923
E: carol@michelemariepr.com