SNCF kiest Klas Telecom TRX R6 voor het Franse nationale spoorwegnet

DUBLIN--()--Klas Telecom heeft vandaag aangekondigd dat ze samen met hun Franse partner Seolane Innovation een overeenkomst zijn aangegaan met de Franse spoorwegexploitant, SNCF, om het TRX R6 Connected Transportation Platform te leveren voor implementatie aan boord van SNCF-treinen. Deze overeenkomst is het resultaat van een zeer competitieve openbare aanbesteding waarbij SNCF een connectiviteitsoplossing aan boord wilde aanschaffen om verbeterde operationele en passagiersgerichte diensten aan te kunnen bieden.

Julien Baratier, de projectmanager voor SNCF, merkte op: “Via dit aanbestedingsproces probeerden we onze technische oplossing aan boord te ontwikkelen om te voldoen aan onze klantvereisten op het gebied van treinconnectiviteit en services aan boord. Hoewel nieuwe partners voor ons, Klas Telecom en Seolane hebben hun technische inzet gedemonstreerd door een modulaire, flexibele en performante oplossing aan te bieden. We zijn erg verheugd om nu samen te werken aan een eerste uitrol op regionale treinen om een CCTV-service te ondersteunen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Emma Reilly
marketing@klastelecom.com

Contacts

Emma Reilly
marketing@klastelecom.com