Altasciences verwelkomt Martin Poirier als Senior Director, Bioanalytical Sciences

LAVAL, Quebec--()--Altasciences is verheugd met de aanstelling van Martin Poirier, M.Sc., en kondigt hem aan als Senior Director van Bioanalytical Sciences, gevestigd in de preklinische faciliteit van Altasciences in Seattle, WA. Martin zal zijn uitgebreide kennis en ervaring inzetten om interne en externe klanten te begeleiden bij hun projecten voor bioanalyse en immunomodulatieanalyse.

De uitstekende reputatie en specialisatie van Martin op het gebied van immunologie, evenals meer dan tien jaar ervaring in het beheren van laboratoriumwetenschappen en het opzetten van nieuwe faciliteiten in Noord-Amerika, sluiten aan bij de doelstelling van Altasciences om hun preklinische en klinische bioanalytische full-service continu te verbeteren. Hij treedt toe tot het Senior Management-team en neemt verantwoordelijkheden op zich voor de groei en ontwikkeling van de preklinische bioanalytische activiteiten van Altasciences.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Julie-Ann Cabana
Altasciences
913 304-4505
jcabana@altasciences.com

Contacts

Julie-Ann Cabana
Altasciences
913 304-4505
jcabana@altasciences.com