Andersen Global bekendtgør første samarbejde i Kroatien

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global bekendtgjorde i dag, at de har underskrevet en samarbejdsaftale med en af Kroatiens største advokatfirmaer KALLAY & PARTNERS Ltd. Tilføjelsen af firmaet, der hører hjemme i Zagreb, etablerer Andersen Globals tilstedeværelse i landet og fortsætter organisationens ekspansion i regionen.

KALLAY & PARTNERS Ltd. blev grundlagt i 2006 og er under ledelse af grundlægger og Office Managing Director Marko Kallay. Firmaet, under hans ledelse, yder et bredt udvalg af juridiske tjenester til både uden- og indenlandske kunder, herunder bank- og finans, handels- og selskabsret, tvistbilæggelse, formidling og mægling, arbejdsret og lovgiverrelationer.

”Vores firma sætter pris på engagement, gennemsigtighed, pålidelighed og at yde kunder de bedst mulige juridiske tjenester, og disse værdier går godt i spænd med Andersen Globals standarder og vision,” siger Marko. ”Dette samarbejde vil gøre os i stand til at bringe vores kundeservice op på det næste niveau og udvide vores fodaftryk mere bredt. Vi er spændt på at arbejde tæt sammen med vores kolleger i Andersen Global, regionalt såvel som internationalt.”

“KALLAY & PARTNERS har et etableret samarbejde med vores andre samarbejdsfirmaer i regionen, og deres interaktive forhold er en integreret del af vores udvidelsesstrategi,” siger Mark Vorsatz, bestyrelsesformand og direktør i Andersen Global. ”Marko og hans team deler vores engagement i at yde den bedst mulige service og vores passion for forvaltning, perfektion og uafhængighed.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 5.000 eksperter verden rundt og er repræsenteret på mere end 161 steder via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700