CSC Global Financial Markets kondigt pensionering van president en opvolgingsplan aan

Bill Popeo (Photo: Business Wire)

WILMINGTON, Del.--()--CSC heeft vandaag aangekondigd dat Bill Popeo met pensioen zal gaan als president van CSC Global Financial Markets (GFM) en president en CEO van Delaware Trust Company, en dat de Raad van Bestuur John Hebert heeft benoemd om hem in beide functies op te volgen.

Popeo zal op 1 mei 2020 aftreden als president. Na zijn pensionering blijft hij lid van de adviesraad voor het GFM-bedrijfsonderdeel van CSC en blijft hij voorzitter van de Raad van Bestuur van Delaware Trust Company en lid van de vertrouwenscommissie daarvan.

"Deze aankondiging is het succesvolle hoogtepunt van een meerjarenopvolgingsplan om de beste leider te selecteren voor onze GFM- en Delaware Trust-bedrijven," aldus president en CEO van CSC, Rod Ward. "John Hebert is de juiste persoon om deze inspanningen te leiden. Hij heeft een bewezen vermogen getoond om bedrijven op te bouwen en te laten groeien, hij heeft manieren gevonden om ons productaanbod en onze jurisdictiemogelijkheden te verbeteren en hij heeft hoogwaardige klantenservice centraal gesteld in onze strategie."

Popeo is sinds 2006 president en CEO van CSC GFM. Hij trad in dienst bij CSC in 1995 en heeft gedurende zijn dienstverband een aantal senior managementfuncties bekleed.

"Na 13 jaar als president van CSC GFM en president en CEO van Delaware Trust Company te hebben gediend, en meer dan twee decennia in uitvoerend leiderschap voor CSC, vind ik dit het juiste moment voor een verandering van leiderschap," stelt Popeo. "Het was mijn eer en voorrecht om dit bedrijf en onze klanten te dienen. Ik ben trots op de bedrijven die we opbouwen."

Hebert werd in 2017 benoemd tot senior vicepresident van CSC GFM. Daarvoor was hij sinds 2014 vicepresident van de inspanningen van CSC op het gebied van bedrijfsontwikkeling. Hebert is afgestudeerd aan Stanford University en Stanford Graduate School of Business en heeft in de loop van zijn carrière verschillende senior functies bekleed bij verschillende bedrijven en in verschillende regio's.

Hebert verklaart: "Ik voel me vereerd dat ik de opvolger van Bill ben en wil het CSC-managementteam en de Raad van Bestuur bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij hebben gesteld om deze groeiende organisatie te leiden."

Over CSC

CSC is een toonaangevende leverancier van gespecialiseerde administratiediensten aan alternatieve vermogensbeheerders voor een reeks van fondsstrategieën, kapitaalmarktdeelnemers in zowel de publieke als de private markt, en bedrijven die fiduciaire en governance-ondersteuning nodig hebben. Wij zijn de onwrikbare partner voor 90% van de Fortune 500®, bijna 10.000 advocatenkantoren en meer dan 3.000 financiële instellingen. De professionals van CSC's Global Financial Markets bevinden zich in belangrijke financiële centra in de VS, Europa en Azië-Pacific. We zijn een wereldwijd bedrijf dat in staat is transacties uit te voeren waar onze klanten ook maar zijn - en dat bereiken we door experts in te zetten in elk bedrijf dat we van dienst zijn. Ga voor meer informatie de dienstverlening van CSC naar cscgfm.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Laura Crozier
Public Relations Manager
(302) 636 5401 x. 65526
CSC® News Room

Contacts

Laura Crozier
Public Relations Manager
(302) 636 5401 x. 65526
CSC® News Room