A Nordson bemutatta Encore® Engage elnevezésű porbevonórendszer-vezérlőjét a FABTECH kiállításon

Újragondolt, intuitív felhasználói élmény

Amherst, Ohio állam, USA--()--A Nordson (NASDAQ: NDSN) egyik globális divíziója, a Nordson Industrial Coating Systems, amely vezető szerepet játszik az ipari bevonatok pontos felvitelét biztosító berendezések gyártói körében, bemutatta Encore® Engage elnevezésű legújabb porbevonórendszer-vezérlőjét. A Nordson porbevonórendszer-vezérlő technológiájának következő generációjához tartozó berendezés egyszerű, intuitív rendszervezérlést biztosít, hozzájárulva ezzel a hatékonyság növeléséhez és a legmagasabb szintű termelékenység eléréséhez.

Az Encore Engage átláthatóságot és könnyű rendszervezérlést biztosít az ügyfelek számára a porbevonási folyamat minden egyes lépése során. "A tervezés során már a kezdetektől a porbevonást irányító kezelők igényeinek szem előtt tartásával alakítottuk ki az Encore Engage vezérlőt, figyelembe véve ügyfeleink visszajelzéseit és a minél tökéletesebb felhasználói élmény biztosítását elsődleges prioritásként kezelve" - magyarázta Stephen Lovass, a Nordson Industrial Coatings Systems ügyvezető elnökhelyettese.

A rendkívül könnyen átlátható, 15 hüvelykes érintőképernyővel, modern grafikával és intuitív, szimbólumokon alapuló navigációval rendelkező Encore Engage segíti a kezelőket a folyamatra vonatkozó ismeretek elmélyítésében és magas szintű szakértelem megszerzésében a porbevonási munkálatok terén. A vezérlő rendelkezik továbbá egy irányított porbevonat-készítő funkcióval is, amely végigkalauzolja a kezelőt az új bevonatok létrehozásának folyamatán, gyárilag beállított opciók felkínálásával hozzájárulva az új anyagok magabiztos és hatékony megalkotásához. A rendelkezésre álló oktató videók és iránymutatást adó utasítások biztosítják a kulcsfontosságú információk rendelkezésre állását és addicionális támogatást nyújtanak a nehéz feladatok végrehajtásához. A világ különböző országaiban dolgozó kezelők számára az Encore Engage lehetőséget kínál, hogy több nyelv közül választhassák ki a képernyőn megjelenő szöveg nyelvét, így nem kell találgatniuk, hogy pontosan mit is jelent a kijelzőn megjelenő információ, és magabiztosan kezelhetik a berendezést.

A Nordson 65 éve tervez innovatív berendezéseket és készülékeket azzal a céllal, hogy segítse ügyfeleit versenyképességük növelésében és egyre jobb termékek előállításában. Az Encore Engage a legújabb kiemelkedő képviselője a cég innovatív termékeinek: a vezérlő összeköthető a Nordson Wisdom™ elnevezésű csatlakoztatott, intelligens platformjával, egy IIoT-megoldással (ipari dolgok internete [industrial Internet of Things] {IIoT}), amely a porbevonási termékeket használó ügyfelek számára átlépést kínál az Industry 4.0-ként (Ipar 4.0) emlegetett, digitalizált ipar korszakába. Az Encore Engage és a Wisdom intelligens, csatlakoztatott platformja a Nordson elismert hardver eszközeire, vezérlőrendszer-technológiáira támaszkodva és az alkalmazások terén birtokolt szakértelmét kiaknázva közvetlen, helyszíni támogatást biztosítanak az ügyfelek számára, hogy hozzásegítsék őket gyártási folyamataik hatékony továbbfejlesztéséhez.

"Encore Engage vezérlőnk lehetővé teszi a porbevonórendszer-kezelők számára, hogy szakértővé váljanak a porbevonás területén. A berendezést azzal a céllal hoztuk létre, hogy a porbevonási feladatokat végzők számára ne csak egy egyszerű, hagyományos vezérlőt biztosítsunk, hanem egy olyan eszközt, amelyet valóban magabiztosan tudnak használni a munkájuk során" - tette hozzá Lovass.

További információkért az Encore Engage porbevonórendszer-vezérlőről kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.nordsoncoating.com/engage.

Encore Engage bemutató a FABTECH 2019 kiállításon: B13018-as stand

Amit a Nordson Industrial Coating Systems-ről tudni kell…

A Nordson Industrial Coating Systems (ICS) porbevonatok, festékek, folyadékok, ragasztó- és tömítőanyagok felvitelére, illetve alkalmazására, valamint megszilárdítására szolgáló precíziós berendezéseket tervez és gyárt. Az ICS számos laboratóriumot és gyártólétesítményt működtet Észak-Amerikában csakúgy, mint Európában és Ázsiában annak érdekében, hogy globális ügyfélkörünknek hatékony támogatást nyújthassunk az ipari ágazatok széles körében, ideértve az autógyártást, az űr- és légiipart, az elektronikai szektort, a mezőgazdaságot és az építőipart, a technológiai ágazatot, a bútorgyártást, az italgyártást és egyéb ágazatokat. A Nordson ICS filozófiája három szóval összefoglalható: Performance by Design (Teljesítmény a tervezés révén). További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.nordson.com/industrial-coating-systems.

Amit a Nordson Corporationről tudni kell…

A Nordson Corporation (Nasdaq: NDSN) olyan kiemelkedő minőségű, speciális termékeket és rendszereket tervez, gyárt és forgalmaz, amelyek számos különféle célra szolgálnak, ideértve ragasztóanyagok, bevonatok, polimerek és műanyagok, tömítőanyagok, bio- és egyéb anyagok precíziós adagolását és feldolgozását, valamint a folyadékkezelést, a tesztelést és ellenőrzést, az UV-alapú (felület)kezelést (UV sugárzással való szilárdítást) és a plazma felületkezelést. A vállalat tevékenysége magas színvonalú alkalmazási szakértelmen alapul, termékeit világszerte közvetlenül értékesíti és ügyfelei számára szervizszolgáltások teljes körét biztosítja. A Nordson kiterjedt termékkörébe tartós és nem tartós fogyasztási cikkek és különféle technológiai megoldások tartoznak, melyeket a csomagolóanyag-ipar, a textilipar (nemszőtt kelmék), az elektronikai ágazat, a gyógyszergyártás, a berendezésgyártás, az energiaipar, a szállítás, az építőipar és az általános termék-összeszerelő és kikészítőipar használ fel. A Nordson 1954-ben kezdte meg működését, központja Ohio államban, Westlake városában található, és több mint 30 országban működnek létesítményei és irodái.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Christina Mahlenkamp
+1.440.414.5186
Christina.Mahlenkamp@nordson.com

Contacts

Christina Mahlenkamp
+1.440.414.5186
Christina.Mahlenkamp@nordson.com