A Mary Kay a korszerű bőrgyógyászati és bőrápolási kutatások támogatása iránti elkötelezettsége jegyében ezúttal a The Japanese Society of Investigative Dermatology szimpóziumának szponzorálását vállalta

Dr. Lucy Gildea, Senior Vice President - Chief Scientific Officer (Photo: Mary Kay Inc.)

DALLAS--()--A globális szépségápolási vállalat szponzorálta a bőrvédelem és a bőrpír terén szaktekintélynek számító bőrgyógyászok részvételével megrendezett szimpóziumot - A bőrápolási innovációk terén vezetőnek számító Mary Kay Inc. a korszerű, tudományos alapokon nyugvó bőrápolás iránti elkötelezettsége jegyében a közelmúltban szponzorként járult hozzá a The Japanese Society of Investigative Dermatology (JSID) 44. éves találkozójának megrendezéséhez. A november 8-a és 10-e közt Japánban, Aomoriban lezajlott szimpózium, amelynek fő témái a bőr védelmi (barrier) funkciója és a bőrpír voltak, a legújabb technológiai vívmányok és áttörést képviselő kutatási eredmények megosztása révén kiváló együttműködési lehetőségeket kínált a szakemberek számára.

Az 1981-ben alapított JSID küldetése a dermatológusok következő generációjának inspirálása és támogatása, a szakmai együttműködés és a bőrgyógyászati szakmai társaságok közti tudományos információcsere elősegítése. A JSID célja a bőrgyógyászat globális interdiszciplináris tudományággá válásának elősegítése a bőr egészségének biztosítását és a bőrbetegségek fejlett kezelési módozatainak kidolgozását célzó tudományos tevékenységek és kutatások támogatása révén. A JSID, amely a dermatológiai kutatások terén az egyik legnagyobb és legismertebb szervezetnek számít Japánban, hatékony támogatást nyújt a fiatal akadémikusoknak különféle szemináriumok szervezésével, melyek célja az új orvosgeneráció legtehetségesebb tagjai kutatóvá válásának segítése.

A bőr barrier (védelmi) funkciója és a bőrpír témájában megrendezett, Mary Kay által szponzorált idei szimpózium egyik panelbeszélgetésén, amelynek moderátori szerepét Dr. Lucy Gildea, a Mary Kay Inc. tudományos vezetője vállalta, a résztvevők megvitatták az ázsiai populáció esetében a bőröregedés lassítása érdekében alkalmazott, káros környezeti hatások kiküszöbölését célzó kezelési stratégiákat, a bőrgyulladással kapcsolatosan a fehérjék által katalizált reakciókat és a bőr barrier funkciójának működését hátráltató problémákat és betegségeket.

"A nők körülbelül fele szerte a világon az ún. 'érzékeny bőrű' kategóriába tartozik, és az utóbbi években egyre több Ázsiában forgalmazott szépségápolási termék rendeltetésének leírásában találkozhatunk az 'érzékeny bőrre' és a 'bőrpír enyhítésére' kifejezésekkel" - állapította meg Dr. Gildea. "Folyamatosan bővül a bőrt érő káros hatások köre, ideértve az UV sugárzást és az olyan szennyezőanyagokat tartalmazó szmogot, mint az elemi szén (korom), vegyi anyagok és nehézfémek. Ezek a szennyezőanyagok felhalmozódhatnak a bőrön, és az arcot érintő állandósult bőrpír kialakulását eredményezhetik. Ezért a fogyasztók részéről egyre nagyobb az olyan termékek iránti igény, amelyek alkalmasak az érzékeny arcbőrt érintő problémák kiküszöbölésére és az érzékeny bőr megfelelő ápolására."

A szimpózium keretében megrendezett panelbeszélgetés résztvevői három neves bőrgyógyász előadását hallgathatták meg:

  • Dr. Akimichi Morita, MD Ph.D., Department of Geriatric and Environmental Dermatology, Nagoya City University Graduate School of Medical Sciences
  • Dr. Sang Eun Lee, MD Ph.D., Department of Dermatology, Gangnam Severance Hospital, Cutaneous Biology Research Institute, Yonsei University College of Medicine in Seoul, Korea
  • Dr. Gyohei Egawa, MD Ph.D., Department of Dermatology, Kyoto University Graduate School of Medicine

"Globális vállalatként fontos számunkra, hogy olyan széles körű termékportfólióval rendelkezzünk, amely alkalmas a nők különféle bőrápolási igényeinek kielégítésére szerte a világon, és amely megfelelően rugalmas ahhoz, hogy bővüljön és egyre fejlettebb termékek kerüljenek bele az igények változásának megfelelően" - magyarázta Dr. Gildea. "Az olyan rendezvényeken való részvétel, mint amilyen a JSID is, lehetőséget ad számunkra az új bőrápolási vívmányok megismerésére és saját kutatási eredményeink megosztására, és így újabb és újabb, áttörést képviselő, korszerű termékek kidolgozására, melyek biztosítják a nők számára a kívánt hatásokat."

A JSID-re vonatkozó további információkért kérjük, kattintson ide. http://www.jsid.org/index_en.html

Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, illatszerek és táplálékkiegészítők előállítása iránt. A Mary Kay Alapítványon (Mary Kay Foundation?) keresztül a vállalat ez idáig több mint 78 millió USA dollárt adományozott rákkutatási célokra, valamint a családon belüli erőszak áldozatai számára létesített menedékházak létesítése céljára. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

 

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com