Aroma Bit beveiligt vervolgfinanciering van het Sony Innovation Fund door IGV

Aroma Bit brengt vandaag zijn Brand Vision Movie uit, waarin een toekomstig leven wordt verbeeld wanneer geur wordt gevisualiseerd

AROMA BIT BRAND VISION MOVIE (Photo: Business Wire)

TOKIO--()--Aroma Bit, Inc. (vertegenwoordiger en CEO: Shunichiro Kuroki, hoofdkantoor: Chuo-ku, Tokio, hierna “Aroma Bit” genoemd), een bedrijf dat compacte geursensoren en innovatieve services plant en ontwikkelt. Met behulp van deze sensoren hebben met toewijzing van derde partijen van het Sony Innovation Fund door IGV (Innovation Growth Fund I, uitgevoerd door Innovation Growth Ventures, Inc., opgericht door Sony Corporation en Daiwa Capital Holdings) uitgevoerd. Om de groei te stimuleren hebben we (verworven) geld nodig voor toekomstige miniaturisatie en functionaliteitsverbeteringen van de compacte geursensoren van het bedrijf. Evenals ontwikkeling van massaproductiecapaciteit, bedrijfsontwikkeling, enz. Met deze ronde, samen met de kapitaalverhoging van Japan Tobacco Inc. en East Ventures aangekondigd op 21 oktober 2019, heeft het bedrijf in totaal 450 miljoen yen opgehaald. Deze investering zal ook een vervolg zijn op de investering van het Sony Innovation Fund (beheerd door Sony Corporation) aangekondigd op 4 maart 2019.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For inquiries regarding this announcement, please contact:
Aroma Bit, Inc.
Public Relations Department: (Contact: Yuko Motoki)
Tel: +81-3-6380-7920
Email: info@aromabit.com

Contacts

For inquiries regarding this announcement, please contact:
Aroma Bit, Inc.
Public Relations Department: (Contact: Yuko Motoki)
Tel: +81-3-6380-7920
Email: info@aromabit.com