VOI Technology haalt $ 85 miljoen op om e-scooters centraal te stellen in stedelijk vervoer in Europa

• Serie B werd geleid door Vostok New Ventures met deelname van onder andere Balderton Capital, Creandum, Project A, JME Ventures, Raine Ventures, Kreos Capital, Inbox Capital, Rider Global en Black Ice Capital

• VOI heeft meer dan 4 miljoen gebruikers die meer dan 14 miljoen ritten hebben gemaakt

• Plannen voor de nieuwste financiering omvatten meer aandacht voor eenheidseconomie, duurzaamheid en winstgevendheid. Die samen met meer O&O zal worden bereikt om het technologieplatform van VOI te verbeteren en de lancering van een volgende generatie voertuigen.

LONDEN & STOCKHOLM--()--VOI Technology, Europa’s toonaangevende e-scooter exploitant uit Zweden, heeft vandaag aangekondigd dat het $ 85 miljoen heeft opgehaald van nieuwe en bestaande investeerders, om zijn missie voort te zetten en een winstgevende micro-mobiliteitsactiviteit op te zetten die de toekomst van stedelijk vervoer transformeert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

voipr@burlington.cc

Kristina Hunter Nilsson
VP Communications
press@voiapp.io

Antonella Scimemi
Burlington PR
antonella@burlington.cc

Contacts

voipr@burlington.cc

Kristina Hunter Nilsson
VP Communications
press@voiapp.io

Antonella Scimemi
Burlington PR
antonella@burlington.cc