PI. Works Geolocation wordt door Turkcell geselecteerd om klantgericht netwerkbeheer te stimuleren

ISTANBUL--()--PI. Works is onlangs door Turkcell bekroond om zijn geavanceerde Geolocation-oplossing in te zetten om de klantervaring te veranderen en de netwerkeffici├źntie te stimuleren. De PI Works-oplossing biedt mogelijkheden waarmee Turkcell de klantervaring met grotere nauwkeurigheid kan visualiseren en deze inzichten kan omzetten in klantgerichte acties. De oplossing vermindert de inspanning van de drive-test aanzienlijk. Dit leidt tot een lagere koolstofvoetafdruk en bespaart tijd, energie en kosten voor Turkcell.

Met deze nieuwe overeenkomst wordt de P.I. Works Geolocation-oplossing ingezet om meetbare inzichten over de klantervaring te bieden door gegevens uit meerdere bronnen samen te voegen. Omdat de oplossing op hetzelfde platform draait met P.I. Works Centralized SON, worden de klantinzichten verzameld door de Geolocation-oplossing en kunnen de Centralized SON worden gebruikt om meer gerichte netwerkverbeteringsacties te ondernemen. Bovendien wordt de P.I. De Works-oplossing gebruikt voor het visualiseren van hotspots, waardoor operators goed geïnformeerde beslissingen kunnen nemen over netwerkinvesteringen

---

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media, P.I. Works, Melih Murat, marketing@piworks.net

Contacts

Media, P.I. Works, Melih Murat, marketing@piworks.net