Ripple kondigt meer dan 300 klanten aan, RippleNet-groei

SAN FRANCISCO--()--Ripple, de enterprise blockchain-oplossing voor wereldwijde betalingen, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf de grens van 300 klanten is gepasseerd. Ripple heeft ook een groei van 10 keer op jaarbasis gezien in transacties op RippleNet, het wereldwijde netwerk van banken, financiële instellingen en betalingsproviders dat wereldwijd, direct en betrouwbaar geld stuurt voor fracties van een cent.

Vorig jaar op Ripple’s jaarlijkse conferentie Swell, kondigde het bedrijf On-Demand Liquidity (ODL) aan, dat de digitale activa XRP als overbruggingsvaluta gebruikt om de noodzaak van voorfinanciering bij grensoverschrijdende betalingen te elimineren.

In minder dan een jaar sinds de commercialisering van ODL, heeft Ripple een enorme groei en interesse van klanten gezien met meer dan 24 klanten die zijn aangemeld om het product te gebruiken. Enkele van de opmerkelijke klanten die zich inzetten voor het gebruik van ODL zijn MoneyGram, goLance, Viamericas, FlashFX en Interbank Peru. Er was meer dan 7 keer het aantal transacties met behulp van ODL vanaf het einde van het eerste kwartaal tot eind oktober.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Katz
press@ripple.com

Contacts

Megan Katz
press@ripple.com