Ultivue breidt UltiMapper ™ -portfolio van multiplexmarkertests uit voor uitgebreide fenotypering van de immuunmicro-omgeving en weefsel Immuno-Profiling-onderzoek 

TMA of colorectal cancer stained with UltiMapper I/O MDSC kit (CD11b green, CD14 red, CD15 magenta, HLA-DR cyan) (Photo: Business Wire)

CAMBRIDGE, Mass.--()--Ultivue is een toonaangevende ontwikkelaar van identificatie en kwantificeringstests voor de weefselbiomarkers voor translationeel onderzoek en pathologielabs. Vandaag heeft Ultivue de uitbreiding aangekondigd van zijn UltiMapper ™ multiplex immunofluorescentiekitportfolio met een T-reg en MDSC-kit. De UltiMapper I / O T-reg-set identificeert regulatoire T-cellen en cytotoxische T-cellen binnen de tumorcontext en maakt fenotypering van geactiveerde dubbel-positieve T-cellen mogelijk. De UltiMapper I / O MDSC-kit maakt de identificatie en karakterisering van myeloïde afgeleide suppressorcellen mogelijk en stelt onderzoekers in staat om M-MDSC te onderscheiden van PMN-MDSC-fenotypes.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Louis Levy
Director, Business & Corporate Development
+1-617-945-2662
contact@ultivue.com

Contacts

Louis Levy
Director, Business & Corporate Development
+1-617-945-2662
contact@ultivue.com