Analytics-experts van Moody brengen nieuw boek uit over de toekomst van het kredietrisico

Kredietrisicometing en -beheer: Disruption and Evolution, uitgegeven door Amnon Levy en Jing Zhang, volgt de evolutie van kredietrisicobeheer, met bijdragen van econoom Nouriel Roubini, KMV en mede-oprichter van DCI Stephen Kealhofer, Prudential CRO Nick Silitch en andere toonaangevende geleerden.

SAN FRANCISCO--()--Moody’s Analytics, een toonaangevende leverancier van financiële informatie, heeft vandaag de release aangekondigd van kredietrisicometing en -beheer: verstoring en evolutie, uitgegeven door Moody’s Analytics-experts Dr. Amnon Levy, hoofd van portefeuille- en balansonderzoek en Dr. Jing Zhang, wereldwijd hoofd onderzoek en modellering. Andere Analytics-experts van Moody die aan het boek bijdragen, zijn onder meer Dr. Douglas Dwyer, Dr. Tony Hughes, Dr. Ashit Talukder, Elaine Wong en Dr. Pierre Xu.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.