A Zynga és Alec Baldwin előzetes tájékoztatást adott ki a Zynga "Words With Friends" szójátékának 10. évfordulóját ünneplő kampány keretében megvalósuló kreatív együttműködésükről

Alec Baldwin megjegyzései egy videóinterjúban a Words With Friends szójátékról, a jövőről és az apaságról

Download

Loading media player...

Alec Baldwin for Zynga's Words With Friends

SAN FRANCISCO--()--Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma részletes tájékoztatást tett közzé a producerként és rendezőként is tevékenykedő Emmy-díjas színésszel, Alec Baldwinnal való kreatív együttműködéséről. A Zynga ikonikus mobiljátékát, a Words With Friends szójátékot már a kezdetektől lelkesen játszó Baldwin egy promóciós kampány keretében csatlakozik a játék kiadásának 10. évfordulóját ünneplő eseménysorozathoz. A kampány során a jellegzetes, elmés megjegyzéseiről és iróniájáról ismert színész a következő néhány hónap során közvetítésre kerülő, humoros videószkeccsekben (ún. "vignette"-ekben) beszél a játékhoz való viszonyáról. Egy éppen most megjelent, rövid, előzetes videóinterjúban Baldwin a játékkal kapcsolatos személyes élményeiről mesél.

"Ha visszagondolok, szinte hihetetlen, milyen régóta játszom a Words With Friends szójátékkal" - emlékezik Baldwin. "Először a forgatások szüneteiben az üres perceket töltöttem ki vele, és ellenfeleim a kollégák, a filmrendezők és a segítő személyzet tagjai voltak, azután az elmúlt évtized során szép lassan a mindennapjaim részévé vált a játék, és ma már alig van olyan nap, hogy ne játszanánk egy-egy meccset Spanyolországban élő apósommal."

"Alec Baldwin nem pusztán szereplője volt a kampánynak, hanem lelkes együttműködő partnerként minden feladatból kivette a részét, kezdve a kezdeti kreatív tervezéstől egészen a forgatásig" - nyilatkozta Bernard Kim, a Zynga Publishing (Kiadási) egységének elnöke. "Amellett, hogy színészként részt vett a forgatásokon, támogatta a csapatot a koncepciók kialakításban és a párbeszédek formálásában, kreatívan hozzájárulva a sorozat létrehozásához."

A játék 10. évfordulóját ünneplő kampány keretében a játékosok az "utazás" ("journey") szót szavazták meg az 'év szavaként', mely tükrözi, milyen élményeket a Words With Friends szójáték a felhasználó közösségének, illetve azt, hogyan jutnak el az ellenfelek a barátságig. A videóinterjúban Baldwin elmeséli miért volt ez a számára is az 'év szava' bővülő családja és az apává váláshoz vezető személyes utazása kapcsán. Az őszinte beszélgetés során Baldwin sokat emlegeti legkomolyabb Words With Friends ellenfelét (az apósát), tippeket ad arra, hogyan lehet jobb eredményeket elérni a játékban (nem szabad leragadni egy betű mellett), és felfedi, kivel szeretne leginkább játszani a jövőben (a gyerekeivel).

Az Alec Baldwinnal készült mai videóinterjút a sorozat további részei követik, amelyekben a következő néhány hónapban a legendás színész számos különféle szerepben lesz látható - kezdve egy napközben vetített sorozatban játszott doktortól egy szafari-öltözéket viselő kalandorig.

A kampányról a legfrissebb információkért kérjük, kövesse a Words With Friends szójátékot a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon: #WordsWithAlec.

A szerkesztő megjegyzése:

Amit a Zynga-ról tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitteren és a Facebookon.

Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény előremutató állításokat tartalmaz, többek közt a következőkkel kapcsolatosan: Alec Baldwin szereplése a Words With Friends közösségi oldalakon megjelenő anyagokban és a marketing programokban. Az előremutató állítások gyakran tartalmaznak olyan szavakat, mint a "kilátás", "előrejelzett", "tervezett", "szándékozunk", "fogunk", "előre láthatóan", "úgy hisszük", "célunk" vagy "várhatóan", és a jövő idejű állítások általában előremutató állításnak tekinthetők. Az ezekben az előremutató állításokban szereplő tervek sikeres megvalósítását jelentős kockázati és bizonytalansági tényezők, illetve feltételezések befolyásolják. Ezért a jelen sajtóközlemény olvasóit arra intjük, hogy ne támaszkodjanak túlzott mértékben ezekre az előremutató állításokra, amelyek a jelen sajtóközlemény kiadásának időpontjában rendelkezésünkre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. A fent említett kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről további, részletesebb információk az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott vagy a jövőben benyújtásra kerülő nyilvános dokumentumokban találhatók, amelyeknek másolata elérhető honlapunk Investor Relations (Befektetői kapcsolatok) aloldalán a következő internetes címen: http://investor.zynga.com vagy a SEC honlapján a következő internetes címen: www.sec.gov.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Médiakapcsolatok:
Sarah Ross
sarah@zynga.com / 310-924-1404

Dana Whitney
dwhitney@zynga.com / 415-359-7006

vagy

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
ONE PR Studio (for Zynga in the US) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Contacts

Médiakapcsolatok:
Sarah Ross
sarah@zynga.com / 310-924-1404

Dana Whitney
dwhitney@zynga.com / 415-359-7006

vagy

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
ONE PR Studio (for Zynga in the US) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271