A Zynga közzétette a 2019-es év harmadik negyedévében elért pénzügyi eredményeit

A Zynga fennállása óta az eddigi legnagyobb negyedéves bevételt és foglalási volument érte el

Működési cash flowja 69 millió USA dollár, amely az előző év azonos időszakában elért pénzáramláshoz képest 67%-os növekedést jelent

A Vállalat megemelte az egész évre vonatkozóan tervezett bevétel becsült összegét - A Zynga 2019-ben az egyik leggyorsabban növekedő videójáték-készítő nyilvánosan működő részvénytársaság

Download

Q3 2019 Zynga Quarterly Earnings Letter

SAN FRANCISCO--()--A Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma közzétette a 2019. szeptember 30-án végződő harmadik negyedévben elért pénzügyi eredményeit a vezetőség által kiadott és a Vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalára feltöltött, befektetőknek szóló negyedéves bevételi tájékoztató levélben (Q3 2019 Quarterly Earnings Letter). Lásd a csatolt Negyedéves bevételek (Quarterly Earnings) című levelet, illetve a levél hozzáférhető a következő internetes címen is: http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results.

"A 3. negyedévben a Zynga fennállása óta a legjobb negyedéves bevételt és foglalási volument értük el. Ez a teljesítmény az élő (live) szolgáltatások erőteljes fejlődésének és az Empires & Puzzles, valamint a Merge Dragons! játékokból származó rekordbevételeknek köszönhető. Ugyanakkor nemrégiben kiadott mobiljátékaink, a Game of Thrones® Slots Casino és a Merge Magic! szintén igen sikeresenek bizonyultak. Az éves bevétel becsült összege megemelésének eredményeként a Zynga az egyik leggyorsabban növekedő videójáték-készítő nyilvánosan működő részvénytársaságnak számít" - nyilatkozta Frank Gibeau, a Zynga vezérigazgatója.

A Zynga vezetősége telefonkonferenciát is szervez Csendes-óceáni idő szerint ma délután 2:30-kor (Keleti parti idő szerint du. 5:30-kor) a vállalat által elért eredmények megvitatása céljából. A telefonkonferencia során a résztvevők feltehetik kérdéseiket, és a Zynga igyekszik minél több kérdésre késedelem nélkül válaszolni.

A telefonkonferencia a következő internetes címen érhető el: http://investor.zynga.com. A telefonkonferencia rögzítésre kerül, és a befejeződését követően a felvétel elérhető lesz a Vállalat honlapján, illetve az alábbi betárcsázási telefonszámokon:

  • Díjmentes hívószám: (800) 537-0745
  • Nemzetközi hívószám: (253) 237-1142
  • A telefonkonferencia azonosító kódja: 7568396

Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra ( www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitteren és a Facebookon!

A szerkesztő megjegyzése:

A Zynga vágóképeiért és a játékaira vonatkozó legfontosabb anyagokért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://bit.ly/2IOcaej

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Befektetői kapcsolatok:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Sajtókapcsolatok:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Contacts

Befektetői kapcsolatok:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Sajtókapcsolatok:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com