Keio Plaza Hotel Tama viert het 5-jarig jubileum van “Hello Kitty Room” – speciale cadeaus voor gasten die verblijven in onze Sanrio-karakterkamers, speciale promotievideo’s gelanceerd

Keio Plaza Hotel Tama celebrates the 5th anniversary of “Hello Kitty Rooms” on November 1, 2019. (c)1976, 2019 SANRIO CO., LTD. APPROVAL No.G602875

TOKYO--()--Keio Plaza Hotel Co., Ltd., één van de meest prestigieuze internationale hotelbedrijven van Japan, die hotels in het Shinjuku-district van Tokio en andere locaties exploiteren, is trots om aan te kondigen dat het Keio Plaza Hotel Tama de vijfde verjaardag van de aanwezigheid van de “Hello Kitty Rooms” viert met speciale diensten en geschenken aan onze gasten. Als onderdeel van deze viering zullen we ook nieuwe promotievideo’s lanceren waarin onze karaktervolle Sanrio-kamers worden getoond.

1 november 2019 markeert het 45-jarig jubileum van Hello Kitty, die voor het eerst werd gecreëerd in 1975 en het 5-jarig jubileum van de “Hello Kitty-kamers” die in het Keio Plaza Hotel Tama worden geëxploiteerd. Om deze gelegenheid te vieren en onze waardering voor onze gasten te uiten, hebben we speciale cadeaus voor gasten in petto. Elke gast die in onze “Sanrio Character Rooms” verblijft, komt in aanmerking om deel te nemen aan een speciale tekening en daarmee een verblijf in “Sanrio Character Rooms” te winnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp