Cycle Pharmaceuticals en Catalent ontwikkelen samen behandelingen voor zeldzame ziekten met behulp van Zydis ODT-technologie

CAMBRIDGE, Engeland--()--Cycle Pharmaceuticals Ltd (Cycle) is verheugd aan te kondigen dat het een overeenkomst heeft getekend met Catalent, Inc. (Catalent) (NYSE: CTLT), voor het ontwikkelen van innovatieve formuleringen gericht op patiënten met zeldzame ziekten. Deze overeenkomst heeft betrekking op vier producten met zeldzame metabole en neurologische aandoeningen en elk product maakt gebruik van Catalent's Zydis® orale desintegrerende tablet (ODT) en Zydis Ultra®-technologieën.

Zydis-technologie wordt erkend als een van 's werelds best presterende ODT's en heeft gerenommeerde voordelen ten opzichte van conventionele orale doseringsvormen, waaronder verbeterde therapietrouw, strikte naleving en gemak. Het Zydis Ultra-platform is de volgende generatie ODT-technologie van het bedrijf en zorgt ervoor dat een verhoogde hoeveelheid geneesmiddelen en een betere smaakmaskering kan worden opgenomen in de beproefde Zydis ODT-doseringsvorm.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Name: Paula Bekinschtein
Role: Head of Global Marketing
Email: info@cyclepharma.com
Tel: 01223354118

Contacts

Name: Paula Bekinschtein
Role: Head of Global Marketing
Email: info@cyclepharma.com
Tel: 01223354118