Andersen Global udvider i Centralamerika

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global underskrev en samarbejdsaftale med det centralamerikanske advokatfirma Central Law, hvilket udvider organisationens tilstedeværelse i regionen til yderligere otte steder i seks lande: Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Panama.

Central Law blev grundlagt i 2003, ledes af ledende partner Rafael Quirós Bustamante og er vokset til at omfatte flere end 70 juridiske professionelle. Firmaer yder omfattende juridisk rådgivning indenfor områder som bankforretninger og finans, civilret, handelsret, selskabsret, immigration, arbejde og ansættelse, fusioner og opkøb, voldgift, maritim og skat.

”Vores teams værdier, etik, engagement, specialisering, teamwork, sociale ansvarlighed og internationale kvalitet har positioneret os som den vigtigste strategiske partner for vores kunder i regionen,” siger Rafael. ”Vi er spændte på dette samarbejde med Andersen Global og er sikre på, at vi kan arbejde sammen om at udvide vores globale fodaftryk og forbedre vores tjenester ved at bringe fordelene og ressourcerne fra et globalt firma til vores kunder.”

”Central Law vil yde bred regional og interaktiv dækning, efterhånden som vi udvider vores tilstedeværelse i Centralamerika,” siger Mark Vorsatz, CEO og bestyrelsesformand i Andersen Global. ”Rafael og hans team udviser de højeste professionelle standarder, og jeg er overbevist om, at vi kan arbejde sammen om at udvide gruppens platform og kompetencer i denne vigtige region og integrere dem i vores globale strategi.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Andersen Global blev etableret af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC i 2013 og har nu over 4.500 eksperter verden over og er repræsenteret mere end 159 steder igennem medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700