All India Institute of Medical Sciences voltooit de evaluatie van de Biolog-id Transfusion®-oplossing om rode bloedcellen te beheren

NEW DELHI--()--Afronding van de voorbereidende fase van een relatie die bijna 18 maanden geleden van start ging, hebben AIIMS (New Delhi, India) en Biolog-id (Parijs, Frankrijk) met succes een meerfasen evaluatieprotocol van de Biolog-id Transfusion®-oplossing voltooid. Deze studie was bedoeld om binnen deze prestigieuze instelling het volledige beheer en de traceerbaarheid van RBC (Red Blood Cells bags) te valideren, van de bloedkwalificatie tot de transfusie naar een patiënt. Na de succesvolle afronding van het Fase 1 standalone voorraadbeheer van RBC-zakken door de Biolog-id Transfusion® in de hoofdbloedbank, werd begin september gestart met fase 2 & 3 van de evaluatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Deepak Singh deepak.singh@biolog-id.com
Daniel Lesteven daniel.lesteven@biolog-id.com

Contacts

Deepak Singh deepak.singh@biolog-id.com
Daniel Lesteven daniel.lesteven@biolog-id.com