Guidewire ogłasza najnowszych odbiorców specjalizacji w ramach programu PartnerConnect Consulting

San Mateo, Kalifornia--()--Spółka Guidewire Software, Inc. (NYSE: GWRE), dostawca oprogramowania dla firm z sektora ubezpieczeń majątkowych i wypadkowych, ogłosiła dziś uzyskanie 25 nowych specjalizacji przez 7 członków programu Guidewire PartnerConnect™ Consulting w regionie Ameryk, Azji Pacyficznej oraz Europy, Bliskiego Wschodu i Afryki. Specjalizacje Guidewire umożliwiają ubezpieczycielom znalezienie członków programu, którzy są ekspertami w zakresie danego produktu lub rozwiązania Guidewire w danym regionie.

Członkowie programu PartnerConnect Consulting uzyskali specjalizacje w czwartym kwartale roku obrotowego 2019 Guidewire dla następujących produktów Guidewire:

• Spółka Capgemini:
    • DataHub – Ameryki
  • Spółka Sollers:
    • PolicyCenter – Europa, Bliski Wschód, Afryka

„Gratulujemy najnowszej grupie członków programu PartnerConnect Consulting, którzy zdobyli specjalizacje Guidewire” – powiedziała Lisa Walsh, wiceprezes ds. współpracy Guidewire Software. „Z przyjemnością przyznajemy w tym kwartale 25 specjalizacji partnerom na całym świecie, którzy są zaangażowani w zapewnienie wysokiego poziomu wiedzy fachowej i usług dla naszych klientów w ramach ubezpieczeń wzajemnych".

Specjalizacje mają charakter regionalny i wymagają od naszych partnerów wykazania się umiejętnościami, wiedzą i kompetencjami w zakresie danego produktu Guidewire. Osiągnięcie specjalizacji umożliwia ubezpieczycielom uzyskanie lepszego przeglądu sytuacji i rozeznania, którzy partnerzy są specjalistami od konkretnego produktu w danym regionie. Ponadto partnerzy, którzy uzyskają specjalizację, mogą lepiej promować swoje możliwości w zakresie produktów i rozwiązań firmy Guidewire.

Więcej informacji na temat specjalizacji można znaleźć na stronie Guidewire tutaj.

Guidewire PartnerConnect

Członkowie programu Guidewire PartnerConnect™ świadczą usługi konsultingowe w zakresie transformacji i strategii biznesowych, wdrażania rozwiązań oraz dostarczania usług. Do chwili obecnej ponad 9 000 konsultantów na całym świecie przeszło przeszkolenie lub ma doświadczenie w zakresie produktów Guidewire.

Do programu Guidewire PartnerConnect można dołączyć wyłącznie na podstawie zaproszenia. Więcej informacji o Guidewire PartnerConnect można znaleźć na stronie http://www.guidewire.com/partners/.

Guidewire Software

Guidewire dostarcza oprogramowanie, które pozwala firmom ubezpieczeniowym odnosić sukcesy i dostosować oferowane produkty do szybko zmieniającej się sytuacji na rynku. Zapewniamy oprogramowanie, usługi i ekosystem partnerski, aby ułatwić naszym klientom prowadzenie, różnicowanie i rozwijanie działalności. Mamy zaszczyt obsługiwać ponad 350 firm w 34 krajach. Więcej informacji można znaleźć na naszej stronie www.guidewire.com oraz śledząc nasz profil na Twitterze: @Guidewire_PandC.

UWAGA: Więcej informacji na temat znaków towarowych Guidewire można znaleźć na stronie https://www.guidewire.com/legal-notices.

Diana Stott
Dyrektor ds. komunikacji