Mobeewave en IDEMIA breiden partnerschap uit om veilige mobiele verkooppunten en tariefvalidatie in heel Australië te implementeren

LAS VEGAS--()--Money20/20 — Mobeewave, een pionier in de acceptatie van contactloze mobiele kaartbetalingen, en IDEMIA, de wereldleider op het gebied van Augmented Identity, hebben een uitbreiding van hun partnerschap aangekondigd om NFC-geschikte contactloze betalingsacceptatie en -validatie op mobiele apparaten in te zetten in Australië.

De twee bedrijven werken sinds 2017 samen om een whitelabelled mobile point of sale (mPOS)-applicatie te leveren, waarbij gebruik wordt gemaakt van IDEMIA’s wereldwijd toonaangevende Digital Enablement Platform, voor acquirers zoals de Commonwealth Bank of Australia, die verkopers in staat stelt om debet- en creditbetalingen te accepteren door contactloze kaarten en digitale portemonnees op NFC-geschikte apparaten aan te sluiten; zonder de noodzaak van dongles, kabels of extra hardware.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Mobeewave
Melissa Pauléat
mpauleat@mobeewave.com
+1 514 758 5820

IDEMIA
Drishti Mulani
idemia@redhill.asia

Contacts

Media
Mobeewave
Melissa Pauléat
mpauleat@mobeewave.com
+1 514 758 5820

IDEMIA
Drishti Mulani
idemia@redhill.asia