Advanced Sterilization Products onthult nieuwe merkstrategie

Download

Loading media player...

Advanced Sterilization Products

IRVINE, Californië--()--Advanced Sterilization Products (ASP) heeft vandaag haar nieuwe merkstrategie aangekondigd met een vernieuwde missie, nieuw logo en een opnieuw ontworpen website. De nieuwe missie, om patiënten te beschermen tijdens hun meest kritieke momenten, is een piketpaal voor de toekomst bij het spelen van een grotere rol in patiëntbescherming tijdens de vele kritieke momenten die patiënten ervaren bij de behandeling van een infectie.

De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) rapporteert elke dag dat patiënten infecties krijgen in zorginstellingen terwijl ze voor iets anders worden behandeld. Deze infecties kunnen verwoestende emotionele, financiële en medische gevolgen hebben. ASP, een pionier van waterstofperoxidesterilisatietechnologie bij lage temperatuur, biedt technologieën voor infectiepreventie die patiënten beschermen tegen ziekenhuisinfecties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Advanced Sterilization Products
Mandy Allen
Director, Commercial Marketing
ASP-media@asp.com

Contacts

Advanced Sterilization Products
Mandy Allen
Director, Commercial Marketing
ASP-media@asp.com