DEWA organiseert 22e WETEX en 4e Dubai Solar Show op de Expo 2020 locatie in Dubai

Download

Loading media player...

DEWA to organise 22nd WETEX and 4th Dubai Solar Show at Expo 2020 Dubai site (Video: AETOSWire)

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten--()--HE Saeed Mohammed Al Tayer, MD & CEO van Dubai Electricity and Water Authority (DEWA), oprichter en voorzitter van WETEX, kondigde aan dat DEWA de 22e Water, Energy, Technology and Environment Exhibition (WETEX) van 26 tot en met 28 oktober 2020 op de locatie van de Expo 2020 Dubai zal organiseren. DEWA is de officiƫle partner voor duurzame energie van de Expo 2020 Dubai, die voor het eerst zal worden gehouden in het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Aziƫ.

WETEX heeft zijn positie als een van de grootste gespecialiseerde tentoonstellingen ter wereld en de grootste in zijn soort in de regio gevestigd. Het jaarlijkse evenement brengt exposanten en bezoekers samen met specialisten, besluitvormers en investeerders uit de sectoren energie, water, milieu, olie, gas, groene ontwikkeling en aanverwante sectoren uit de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

DEWA
Shaikha Almheiri, +971552288228
Shaikha.almheiri@dewa.gov.ae

Contacts

DEWA
Shaikha Almheiri, +971552288228
Shaikha.almheiri@dewa.gov.ae