Libelium evolueert naar de integratie van aangepaste IoT-projecten gespecialiseerd in verticale toepassingen voor een digitale wereld

BARCELONA, Spanje--()--Libelium is bezig met het aanpassen van IoT-oplossingen om het industriële concurrentievermogen te verbeteren. In een technologische markt waar de vraag naar professionele oplossingen steeds uitdagender wordt, heeft Libelium besloten zich te richten op de strategische verschuiving om complete IoT-technologieoplossingen aan te bieden die gespecialiseerd zijn in verticale toepassingen. Op deze manier breidt Libelium zijn marktpositie uit tot een systeemintegrator.

Alicia Asín, CEO van Libelium, stelt dat “de markt evolueert naar projecten die steeds specifiekere, nauwkeurigere en kwalitatief hoogwaardiger technologie vereisen. Om deze reden gaan we verder door al onze ervaring en kennis als fabrikanten van apparatuur te richten op strategisch advies om onze klanten de oplossingen te bieden die ze nodig hebben, hetzij met producten uit onze catalogus, hetzij met integratie van derden.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Libelium
Elena García-Lechuz, +34-976-547-492
pr@libelium.com

Contacts

Libelium
Elena García-Lechuz, +34-976-547-492
pr@libelium.com