GSMA 2019 “MWC Los Angeles, in partnerschap met CTIA” versterkt zijn positie als toonaangevende branche bestemming

Wereldleiders uit het groeiende mobiele ecosysteem krijgen meer mogelijkheden om kansen te benutten in het 5G-tijdperk van intelligente connectiviteit

GSMA 2019 “MWC Los Angeles, in Partnership With CTIA” Reinforces Its Position as the Leading Industry Destination (Photo: Business Wire)

LOS ANGELES--()--De GSMA rapporteerde vandaag de hoogtepunten van de 2019 MWC Los Angeles, in samenwerking met CTIA, gehouden op 22 en 24 oktober in het Los Angeles Convention Center (LACC). Meer dan 60% van de aanwezigen bekleedde hogere posities, met inbegrip van bijna 2.000 CEOs, die zich verzamelden om maatschappijen wereldwijd naar het tijdperk van Intelligente Connectiviteit te lanceren.

Onder het thema “Intelligent Connectivity” toonde MWC19 in Los Angeles de convergentie van de kunstmatige intelligentie (AI), het internet van de dingen (IoT) en Big Data, die door 5G worden ingeschakeld. MWC bracht ook de betrokkenheid van de mobiele sector bij de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling in beeld, met name in het stimuleren van de integratie van mannen en vrouwen met het Women4Tech-programma, het positief beïnvloeden van de klimaatactie, op de hielen van de inzet van de industrie om de uitstoot van broeikasgassen tot nul te beperken, en via het Youth Mobile Festival dat inclusie en kwalitatief hoogstaand onderwijs stimuleert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For the GSMA:
Alicia Bardaro
ABardaro@webershandwick.com
617.520.7015

Ivette López
ilopez@gsma.com
678.429.5066

GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

For the GSMA:
Alicia Bardaro
ABardaro@webershandwick.com
617.520.7015

Ivette López
ilopez@gsma.com
678.429.5066

GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com