Scientist.com breidt haar bekroonde oplossing -COMPLi®- uit om een ethische behandeling van dieren tijdens wetenschappelijk onderzoek te garanderen

 

SAN DIEGO & LONDEN--()--Scientist.com, de grootste online markt voor life science-industrie voor uitbesteed onderzoek, heeft vandaag aangekondigd dat zijn COMPLi®-oplossing is uitgebreid met dierenwelzijn als onderdeel van zijn voortdurende inspanningen om ervoor te zorgen dat niet-menselijke dieren die betrokken zijn bij wetenschappelijk onderzoek ethisch verantwoord en humaan worden behandeld. COMPLi® is een eerste oplossing in zijn soort waarmee farmaceutische en biotechnologiebedrijven vertrouwelijke diensten zoals toxicologisch onderzoek, menselijke biologische monsterafname, secundair real-world bewijs (RWE), gezondheidseconomie en resultatenonderzoek (HEOR) kunnen outsourcen en elke GxP-service (bijvoorbeeld GLP en GCP).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Preci
Director of Communications, Scientist.com
858-455-1300 ext. 401
marketing@scientist.com

Contacts

Sean Preci
Director of Communications, Scientist.com
858-455-1300 ext. 401
marketing@scientist.com