Yiwu Fair 2019 Opent met nieuwe stappen om de handel te stimuleren tussen China en de wereld

Download

Loading media player...

Yiwu Fair 2019 Opens with New Moves to Boost Trade across China and World

YIWU, China--()--De 25e China Yiwu International Commodities (Standards) Fair ging van start op 21 en duurt tot 25 oktober 2019 in de oostelijke stad Yiwu, het kleine goederenparadijs in China. Dit jaar heeft de beurs 1 “Standards Innovation” gebied, 1 “Quality Defined” gebied, evenals 9 “Standard Defined” gebieden om hardware, elektromechanische voorzieningen, kantoorartikelen, dagelijkse benodigdheden, elektronische en elektrische apparaten, breigoed, sport & outdoor producten, speelgoed, ambachten en ornamenten tentoon te stellen.

  • Bevorder overzeese overeenkomsten

Om de exportmarktdiversiteit te bevorderen, nodigde Yiwu Fair 2019 proactief meer dan 20 professionele kopers uit Rusland, India, Sri Lanka, Kameroen en andere landen langs de “Belt and Road” uit. Daarnaast zullen er tijdens de beurs bijeenkomsten voor industriële inkoop en overzeese inkoopsessies worden gehouden om de deals te stimuleren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Betty Zhong
service@yiwufair.com

Contacts

Betty Zhong
service@yiwufair.com