Global Health Progress gelanceerd om sectoroverschrijdende samenwerking te stimuleren ter ondersteuning van de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG's)

Global Health Progress is een nieuw kenniscentrum dat de nadruk legt op meer dan 200 samenwerkingen tussen de innovatieve biofarmaceutische industrie en meer dan 850 partners om de SDG's te ondersteunen

Gebruikers kunnen samenwerkingsverbanden verkennen op SDG-doel, ziektegebied, programmastrategie en meer. Gebruikers worden ook aangemoedigd om via het platform contact te leggen met partners om nieuwe samenwerkingen te stimuleren in lage- en middeninkomenslanden.

GENEVE--()--Om de SDG's te ondersteunen, met een speciale focus op de SDG 17: Partnership for The Goals, heeft de International Federation of Pharmaceutical Manufacturers & Associations (IFPMA) Global Health Progress gelanceerd. Deze kennishub belicht de bijdragen vanuit de sector aan de SDG's en vergroot de mogelijkheden voor verdere samenwerking.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Unjela Kaleem, Communicatie directeur
u.kaleem@ifpma.org
+41223383200

Contacts

Unjela Kaleem, Communicatie directeur
u.kaleem@ifpma.org
+41223383200