DelGatto Diamond Finance trekt investering van Crestline Investors aan om versnelde groei te ondersteunen

NEW YORK--()--DelGatto Diamond Finance ('DelGatto' of 'Bedrijf'), een institutioneel diamantfinancieringsbedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het een $ 100 miljoen faciliteit heeft ontvangen van Crestline Investors, Inc. ('Crestline'), een kredietgerichte institutionele alternatieve vermogensbeheerder. De investering vergroot het vermogen van DelGatto om te voldoen aan de groeiende financieringsvraag op alle belangrijke diamant- en sieradenmarkten.

DelGatto Diamond Finance is een toonaangevende, op onderpand gebaseerde alternatieve financieringsaanbieder voor de diamant- en sieradenindustrie. Sinds de oprichting van het oorspronkelijke fonds DelGatto Diamond Finance Fund heeft het bedrijf wereldwijd meer dan 75 bedrijven gefinancierd. Christopher Del Gatto, de oprichter en CEO, heeft 25 jaar ervaring en biedt unieke waarde voor middelgrote spelers. De onderscheidende benadering van de onderneming ten aanzien van financiering is geworteld in de uitgebreide verzekeringstechnische en sectorexpertise van dhr. Del Gatto. De ervaring van het DelGatto-team stelt het bedrijf in staat om een flexibele, alternatieve financieringsstructuur te gebruiken, compleet met een gratis retailplatform.

"We zijn verheugd over onze samenwerking met Crestline terwijl we de middelgrote diamant- en sieradenindustrie blijven financieren," aldus Del Gatto, "Ik heb er alle vertrouwen in dat de expertise van Crestline op het gebied van directe leningen een troef voor ons zal zijn terwijl we onze financiering over de hele wereld uitbreiden."

"We zijn enthousiast om samen te werken met DelGatto om diamantdeelnemers van dienst te zijn en we kijken ernaar uit om samen te werken met hun team terwijl zij zich blijven vestigen als het primaire niet-bancaire financieringsplatform voor deze unieke industrie," verklaarde Rahul Vaid, Managing Director bij Crestline Investors.

Over DelGatto Diamond Finance

DelGatto Diamond Finance, gevestigd in New York, is een financieringsmaatschappij opgericht en beheerd door experts in de diamant- en sieradenindustrie. Sinds de oprichting in 2018 heeft het bedrijf wereldwijd meer dan 75 bedrijven gefinancierd. DelGatto is van plan financiering te bieden voor middelgrote diamant- en sieradenindustrie-deelnemers via haar flexibele, herhaalbare en schaalbare platform om haar klanten in staat te stellen hun financiële doelstellingen te bereiken. Ga voor meer informatie over het bedrijf naar www.delgattodff.com.

Over Crestline Investors, Inc.

Crestline Investors, Inc., opgericht in 1997 en gevestigd in Fort Worth, Texas, is een institutioneel alternatief beleggingsbeheerbedrijf. Crestline is gespecialiseerd in krediet- en opportunistische beleggingen, waaronder financierings- en herstructureringsoplossingen voor volwassen private equity-fondsen. Bovendien beheert het bedrijf een multi-PM aandelenmarktneutraal hedgefonds en biedt het bèta- en hedgingoplossingen voor institutionele klanten. Het bedrijf heeft vestigingen in New York City, Chicago, Londen, Toronto en Tokio. Ga voor meer informatie naar www.crestlineinvestors.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

DelGatto Media
R. Andres Lucas
917-698-6603
andres@delgattodff.com

Crestline Media
Nick Rust, Prosek Partners
646-818-9252
nrust@prosek.com

Contacts

DelGatto Media
R. Andres Lucas
917-698-6603
andres@delgattodff.com

Crestline Media
Nick Rust, Prosek Partners
646-818-9252
nrust@prosek.com