H.I.G. Capital verwerft een kantoorcomplex in Lyon

LONDEN--()--H.I.G. Capital, LLC (“H.I.G.”), een toonaangevende wereldwijde private equity investeringsmaatschappij met meer dan $34 miljard aan aandelenkapitaal onder beheer, kondigde vandaag aan dat een van haar filialen onlangs de acquisitie van een kantorencomplex van in totaal ongeveer 29.000 m² in Lyon, het tweede economische centrum van Frankrijk, heeft voltooid. De gebouwen zullen naar verwachting in maart 2021 worden opgeleverd en zijn al voor 70% verhuurd aan een Franse zakelijke huurder met een A-rating op lange termijn. De voorwaarden werden niet bekendgemaakt.

H.I.G. blijft haar aanzienlijke vastgoedbeleggingen in heel Europa, bestaande uit zowel aandelen- als schuldbeleggingen, uitbreiden, met een bijzondere focus op haar doelmarkt van toegevoegde waarde voor kleine en middelgrote kapitalisaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Riccardo Dallolio
Managing Director
rdallolio@higrealty.com
P +44 (0) 207 318 5700
www.higcapital.com

Contacts

Riccardo Dallolio
Managing Director
rdallolio@higrealty.com
P +44 (0) 207 318 5700
www.higcapital.com