REE werkt samen met Hino Motors om een nieuw FlatFormer conceptvoertuig te presenteren op de 46e Tokyo Motor Show

De geavanceerde hoekmoduletechnologie van REE stelt Hino in staat om een volledig vlak, modulair chassis te presenteren – klaar om de toekomst van de mobiliteit zoals we die nu kennen te veranderen.

Download

Loading media player...

(Video: Business Wire)

TOKIO--()--Tokyo Motor Show – Vandaag kondigde REE haar samenwerking met Hino Motors, een toonaangevende leverancier van bedrijfsvoertuigen, aan en presenteerde het bedrijf haar technologie binnen Hino’s nieuwe FlatFormer modulaire concept model, een superflexibel chassis dat elektrische mobiliteitsoplossingen optimaliseert, op de 46e Tokyo Motor Show.

De hoekmoduletechnologie van REE speelt een belangrijke rol in het FlatFormer conceptontwerp. FlatFormer maakt gebruik van de unieke technologie van REE, die het mogelijk maakt om alle aandrijfcomponenten in de wielkast te plaatsen, waardoor een volledig vlak chassis ontstaat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Anthony Jean
ree@antennagroup.com

Contacts

Media
Anthony Jean
ree@antennagroup.com