Visa rondt overname af van de Rambus Betalingsportefeuille

SAN FRANCISCO--()--Vandaag heeft Visa (NYSE: V) aangekondigd dat het de overname van de token-services en ticketing-bedrijven, voorheen Bell ID en Ecebs LTD, van Rambus (NASDAQ: RMBS), een vooraanstaand leverancier van silicon IP en chip provider die gegevens sneller en veiliger wil leveren. De acquisitie versterkt Visa’s tokenization mogelijkheden, naast kaartbetalingen op het Visa netwerk, naar die op binnenlandse kaartnetwerken, account- en real-time betalingen, waardoor de veiligheid en het gemak van tokens wordt uitgebreid naar meer transacties dan ooit tevoren.

Eenmaal geïntegreerd, zal de lokale en account tokenisatietechnologie van Rambus, in combinatie met Visa’s wereldwijde netwerk en de toonaangevende Visa Token Service, dat ook doen:

  • Schaalbare, fraudebeperkende en veilige betaaloplossingen die met tokenisatietechnologie worden gerealiseerd om via Visa Token Service meer detailhandelaren, financiële instellingen en transporteurs te bereiken.
  • De tokenisatiediensten van Visa in staat stellen nieuwe markten te bereiken met specifieke lokalisatievereisten, waaronder de 28 landen waarin Rambus vandaag actief is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Visa
Sheerin Salimi
shesalim@visa.com

Contacts

Visa
Sheerin Salimi
shesalim@visa.com