A Tommy Hilfiger Michael Scheinert nevezte ki a cég globális marketing vezetőjévé

Michael Scheiner, Chief Marketing Officer, Tommy Hilfiger Global (Photo: Business Wire)

Amszterdam--()--A PVH Corp. [NYSE: PVH] tulajdonában lévő Tommy Hilfiger örömmel jelenti be, hogy 2019. október 28-i hatállyal Michael Scheinert nevezte ki a Tommy Hilfiger Global marketing vezetőjévé.

Michael több mint 15 évre visszanyúló tapasztalatokkal rendelkezik a globális márkák marketing tevékenysége terén. A Tommy Hilfigerhez való csatlakozása előtt a Hollister Co. Globális Marketing egységének rangidős elnökhelyetteseként dolgozott, és erőfeszítései nagy mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy a Piper Jaffray tinédzserek körében végzett 2019. évi őszi Taking Stock felmérése szerint a Hollister az 5 legnépszerűbb márka közé került. Jelentős részben Scheiner munkájának köszönhetően a Hollister ugyanakkor a több forgalmazási csatornát alkalmazó kiskereskedő cégek körében is a legjobbak közt szerepel. Michael feladata új munkahelyén az lesz, hogy a marketing iránti lelkesedésére és tapasztalataira támaszkodva a TOMMY HILFIGER-t az innovatív marketing stratégiák új korszakába vezesse át, melyben - elsősorban digitális és experienciális platformokra - támaszkodva még közelebb kerül a fogyasztókhoz, hogy elkötelezhesse a vásárlók következő generációját is.

"A világ egyik legnagyobb elismeréssel övezett márkáját kezelő marketing csapatunk szerte a világon kulcsfontosságú szerepet játszik a fogyasztók érdeklődésének felkeltésében, inspirálásukban és a márka iránti elkötelezésükben" - nyilatkozta Daniel Grieder, a Tommy Hilfiger Global és a PVH Europe vezérigazgatója. "Nagy örömünkre szolgál, hogy Michael csatlakozik világklasszisnak számító marketing egységünkhöz, és hiszünk abban, hogy segíteni fogja cégünket a folyamatban lévő digitális átalakulás továbbvitelében, felkészít minket, hogy megfelelő stratégiával reagálhassunk az új, diszruptív piaci változásokra, és hozzájárul ahhoz, hogy a Tommy Hilfiger kiemelkedjen versenytársai közül."

"Megtiszteltetésnek tekintem, hogy egy ilyen ikonikus, globális márkát támogathatok munkámmal" - tette hozzá Michael. "Az innováció és a vezető szerep, amely már a kezdetektől jellemezte a Tommy Hilfigert, rendkívül inspiráló számomra. Nagy izgalommal várom, hogy szoros munkakapcsolatot alakíthassak ki Tommy-val, Daniellel és a vállalat tehetséges marketing csapataival világszerte, melynek köszönhetően hozzájárulhatunk a jövő évben fennállásának 35. évfordulóját ünneplő Tommy Hilfiger története következő fejezetének megírásához."

Michael új megbízatásának teljesítése érdekében családjával együtt Hollandiába, Amszterdamba költözik, ahol a Tommy Hilfiger globális központja működik.

A TOMMY HILFIGER a világ egyik vezető, nemzetközi ismertséggel és identitással rendelkező lifestyle márkája. A vállalat marketing területén tett kezdeményezései központi szerepet játszottak abban, hogy a márka globális ismertségének folyamatos növelése és egy lojális vásárlói kör kiépítését és bővítését célzó, ügyfélközpontú stratégiák révén jelentős mértékben nőtt a TOMMY HILFIGER globális "lábnyoma". A kiemelkedő kollekcióknak, a sikeres kampányoknak, a kiválóan működő partnerségi kapcsolatoknak és a világszerte folytatott, nagy hatású ügyfélelkötelezési gyakorlatnak köszönhetően a márka minden eddiginél szélesebb körben vált ismertté.

Amit a Tommy Hilfigerről tudni kell…

A Tommy Hilfiger, amelynek portfóliójában olyan márkák szerepelnek, mint a TOMMY HILFIGER és a TOMMY JEANS, a világ egyik legismertebb és legelismertebb, prémiumkategóriás, ún. lifestyle (bizonyos életstílust/életérzést képviselő) termékekkel foglalkozó cégcsoportja. A vállalat magas minőségű, egyedi szabású férfiruházatot és sportruházatot, női ruhakollekciókat és sportruházatot, gyermekruhákat, denim kollekciókat, fehérneműket (ideértve köntösöket, hálóruhákat és szabadidőruházatot), lábbeliket és kiegészítőket tervez és forgalmaz. Válogatott licenctulajdonosain keresztül a Tommy Hilfiger kiegészítő termékeket is kínál, például szemüvegeket, karórákat, illatszereket, fürdőruhákat, zoknikat, kisebb bőrárukat, lakberendezési cikkeket és bőröndöket/utazótáskákat. A TOMMY JEANS termékcsaládba férfi és női farmerruházat és lábbelik, kiegészítők és illatszerek tartoznak. A TOMMY HILFIGER és a TOMMY JEANS márkanévvel forgalmazott árukat a vásárlók szerte a világon megvásárolhatják a kiterjedt TOMMY HILFIGER és TOMMY JEANS üzlethálózat egységeiben, a vezető szaküzletekben és áruházakban, egyes online kiskereskedőktől, valamint a tommy.com internetes címen.

Amit a PVH Corp.-ról tudni kell…

A PVH Corp. a világ egyik legkedveltebb divat- és ún. lifestyle (bizonyos életstílust/életérzést képviselő) termékeket forgalmazó cégeként meghatározó szerepet játszik a stílustrendek alakítása terén. A társaság tulajdonát képezik olyan, a divatot a világ jobbá tétele érdekében formáló, ikonikus márkák, mint a TOMMY HILFIGER, a CALVIN KLEIN, a Van Heusen, az IZOD, az ARROW, a Speedo*, a Warner's, az Olga és a Geoffrey Beene, valamint a fehérneműket forgalmazó, digitális értékesítésre összpontosító True & Co., mely márkanevek, valamint egyéb ismert amerikai és nemzetközi márkanevek, továbbá licencbe adott márkanevek alatt számos különféle terméket forgalmaz. A PVH több mint 38000 értékesítési partnere több mint 40 országban évente mintegy 9,7 milliárd USA dollár összegű árbevételt ér el. Ez az alapja a PVH erejének.

*A Speedo márka a Speedo International Limited által Észak-Amerika területére és a Karib-térségre adott örökös licenc alapján kerül forgalmazásra.

AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK MAGÁNÉRTÉKPAPÍROKRA VONATKOZÓ PERES ELJÁRÁSOK REFORMJÁRÓL SZÓLÓ 1995. ÉVI TÖRVÉNYE (PRIVATE SECURITIES LITIGATION REFORM ACT OF 1955) ÚN. "SAFE HARBOR" ("BIZTONSÁGOS KIKÖTŐ") (SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉRE VONATKOZÓ) RENDELKEZÉSEI ÁLTAL ELŐÍRT NYILATKOZAT:

A jelen sajtóközleményben szereplő előremutató állításokat, ideértve, korlátozás nélkül, a Vállalat stratégiáira, célkitűzéseire, várakozásaira és szándékaira vonatkozó állításokat is, cégünk az Amerikai Egyesült Államok Magánértékpapírokra vonatkozó peres eljárások reformjáról szóló 1995. évi törvénye (Private Securities Litigation Reform Act of 1955) ún. "Safe Harbor" ("biztonságos kikötő") (személyes adatok védelmére vonatkozó) rendelkezéseinek megfelelően közli. Felhívjuk a befektetők figyelmét arra, hogy az ilyen előremutató állítások egy sor kockázati és bizonytalansági tényezőt hordoznak magukban, melyek közül jó néhány nem jósolható meg pontosan és nem vetíthető előre, ideértve, többek közt a következőket: (i) a Vállalat stratégiáit, célkitűzéseit, várakozásait és szándékait a Vállalat körülményeinek alakulása következtében bármikor módosíthatja; (ii) a Vállalat magas hitelállománnyal rendelkező cégnek tekinthető, és mint ilyen, cash flow-ja jelentős részét adóságállományának törlesztésére fordítja, melynek eredményeként előfordulhat, hogy a Vállalat nem rendelkezik elegendő forrással üzleti tevékenységeinek az általa szándékolt vagy a múltban megszokott módon való végzéséhez; valamint (iii) egyéb, a Vállalat az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission) időről időre benyújtott dokumentumokban leírt kockázatok és bizonytalansági tényezők.

A Vállalat nem vállal kötelezettséget semminemű előremutató állítás új információk tudomására jutása, jövőbeli események vagy egyéb okok miatti nyilvános frissítésére.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Contacts

Tommy Hilfiger Contact
Baptiste Blanc
Sr. Director, Communications and Earned Media
E-mail:  Baptiste.Blanc@tommy.com
Tel: +31 62904 2334

Contacts

Tommy Hilfiger Contact
Baptiste Blanc
Sr. Director, Communications and Earned Media
E-mail:  Baptiste.Blanc@tommy.com
Tel: +31 62904 2334