Mavenir demonstreert geautomatiseerde implementatie Cloud-Native 5G Core in MWC LA

Grondbenadering om de 5G-oplossing met Cloud-Native Architecture te voltooien

LOS ANGELES--()--Mobile World Congress: Mavenir, een in de VS gevestigde leverancier van netwerksoftware en de enige end-to-end cloud-native vendor voor CSPs in de sector, kondigde vandaag zijn 5G Core platform aan, dat een uitgebreide set van 5G kernfuncties op een gecontaineriseerd cloud-native platform bevat. De decompositie van functies in deze modulaire eenheden geeft de operators de flexibiliteit om ze onafhankelijk van elkaar te schalen; schaalbaarheid en flexibiliteit die niet mogelijk was met 4G EPC.

Mavenir heeft zwaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van de 5G Core oplossing vanaf de basis op basis van cloud-native principes die nog steeds achteraf kunnen worden ingebouwd in EPC’s. De 5G Core oplossing wordt door Mavenir ontwikkeld op basis van cloud-native principes. De oplossing omvat alle belangrijke 5G core elementen, zoals AMF, SMF, UPF, NRF, UDSF, PCF, UDM, UDM, UDR, NSSF, AUSF, BSF, N3IWF, SCP, SEPP en SMSF. Al deze functies zijn geïmplementeerd als micro-service in containers. Daarnaast bouwt Mavenir ook de resterende 5G kernfuncties, NEF, 5G-EIR, NWDAF, NWDAF, enz.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maryvonne Tubb
Mavenir PR

NA-Loren Guertin
MatterNow

EMEA-Kevin Taylor
GlobalResultsPR

Contacts

Maryvonne Tubb
Mavenir PR

NA-Loren Guertin
MatterNow

EMEA-Kevin Taylor
GlobalResultsPR