A&D Resources utvider i Norden

KØBENHAVN, Danmark--()--A&D Resources, den autoriserte distributøren for Hogan Assessments i Danmark og Benelux-landene, utvider forretningsdriften til Finland, Norge og Sverige, noe som gjøre det til den fremste Hogan-distributøren i regionen.

A&D spesialiserer seg i evaluering og utvikling av enkeltpersoner, grupper og organisasjoner, og er ansett som den fremste evalueringsvirksomheten i Danmark. Denne utvidelsen i Norden kan i stor grad tilskrives organisasjonens suksesshistorie i den omliggende regionen og også på grunn av dens arbeid globalt.

«Vi er heldige som har et sterkt omdømme innenfor vår bransje, enten det er i Danmark, Benelux eller utover, og det er fordi vi leverer», sier Hans Ove Dahl, administrerende direktør i A&D. «Vi mener at hvis du bygger opp et talentfullt team ved å bruke Hogans evalueringer, som er allment betraktet som de mest prediktive evalueringene for ytelse på arbeidsplassen, vil dere ha et konkurransefortrinn som andre organisasjoner rett og slett ikke kan matche».

A&D gikk inn i samarbeid med Hogan i 2002, og har siden opplevd kraftig vekst, både når det gjelder organisasjonens størrelse og geografisk omfang. A&D hadde sin aktivitet bare i Danmark til å begynne med, men gjorde den strategiske forflytningen med å utvide tilbudet til Benelux-landene de siste årene. Denne nye utvidelsen i Norden styrker ytterligere tilstedeværelsen i Nord-Europa.

Scott Gregory, administrerende direktør i Hogan Assessments, tror at denne utviklingen vil være gunstig for både Hogan og A&D.

«Hos Hogan har vi et robust distributørnettverk over hele verden, og A&D har vært til stede sammen med oss siden de tidlige dagene», sier Gregory. «Ettersom dette samarbeider har utviklet seg og blitt styrket over tid, begynte vi å finne nye og innovative måter å hjelpe hverandre å utvide virksomhetene våre. Dette er et annet eksempel på samarbeidet vårt for å forbedre den globale arbeidsstyrken gjennom bruk av gyldige, vitenskapelige evalueringer til å velge og utvikle medarbeidere».

A&D planlegger å være operasjonelle i de tre nordiske landene i løpet av de neste ukene, og forventer en problemfri overgang.

«Utvidelsen til Benelux-landene har hjulpet oss med forberedelsene til å gå inn i nye markeder», sier Dahl. «Det er åpenbart en veldig spennende tid for organisasjonen vår, og vi ser frem til å jobbe sammen med våre nye nordiske venner».

Om A&D Resources

A&D Resources spesialiserer seg i evaluering og utvikling av enkeltpersoner, grupper og organisasjoner, som leverandør av personlighetstester og konsulenttjenester. A&D er den offisielle distributøren for Hogan Assessments i Danmark og Benelux-landene. Som offisiell distributør, har A&D tilgang til Hogans globale distributørnettverk, og muligheten til å kunne betjene globale organisasjoner. For ytterligere opplysninger, gå til www.adresources.com.

Om Hogan Assessments

Hogan Assessments er den globale lederen i levering av omfattende, forskningsbasert personlighetsvurdering og konsulentvirksomhet. Hogan har sitt fundament fra flere tiår med forskning, og hjelper virksomheter med å drastisk redusere gjennomtrekk og øke produktiviteten ved å ansette de riktige personene, utvikle nøkkeltalenter og evaluere lederpotensial. Hogans evalueringer er tilgjengelig i 57 land og på 46 språk, og brukes av mer enn 70 prosent av virksomhetene på Fortune 500. For ytterligere opplysninger, gå til www.hoganassessments.com.

Den originale kildeteksten for denne meldingen er den offisielle og autoriserte versjonen. Oversettelser leveres bare som et hjelpemiddel og må kontrolleres mot kildeteksten som er den eneste versjonen av teksten som er juridisk bindende.

Contacts

Blake Loepp, 918-978-6475
bloepp@hoganassessments.com

Contacts

Blake Loepp, 918-978-6475
bloepp@hoganassessments.com