Mobiele game Ragnarok M: Eternal Love oop 16 oktober officieel gelanceerd in Europa en de Russische regio

Gravity Interactive, een dochteronderneming van Gravity Co., Ltd. (NASDAQ: GRVY), heeft op 16 oktober officieel haar mobiele MMORPG-game Ragnarok M: Eternal Love gelanceerd in Europa en de Russische regio’s. Ragnarok M: Eternal Love, wat je kunt spelen in het Engels, Duits, Spaans, Frans, Portugees en Russisch, wordt echt een spel dat wereldwijd kan worden gespeeld. Om de wereldwijde lancering te vieren, heeft Gravity verschillende evenementen voorbereid. (Afbeelding: Business Wire)

SEOUL, Zuid-Korea--()--Op 16 oktober kondigde Gravity Interactive, Inc., een dochteronderneming van Gravity Co., Ltd. (NASDAQ:GRVY), een toonaangevend wereldwijd opererend spelbedrijf, aan dat het zijn mobiele game Ragnarok M: Eternal Love in Europa en Russische regio’s heeft gelanceerd.

Om een stabiele service van de game te garanderen, heeft Gravity van 10 tot en met 13 oktober een besloten bètatest uitgevoerd. Na de onderzoeken en servertests is op 16 oktober de officiële dienst voor Europa van start gegaan.

Ragnarok M: Eternal Love, dat in het Engels, Duits, Spaans, Frans, Portugees en Russisch kan worden gespeeld, zal echt een game worden die wereldwijd kan worden gespeeld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Gravity Co., Ltd.
Joy Hwang, Business Division | Global Business Group
Office +82-31-2132-7215,  es4885@gravity.co.kr

Contacts

Gravity Co., Ltd.
Joy Hwang, Business Division | Global Business Group
Office +82-31-2132-7215,  es4885@gravity.co.kr