Sonion sluit zich aan bij het wereldwijde Qualcomm Extension Program

HOOFDDORP, Nederland--()--Sonion®, wereldleider in het ontwerpen en produceren van componenten en oplossingen voor hoortoestellen, in-ear oortelefoons en hoorbaar/draagbaar materiaal, kondigt vandaag aan dat het nu lid is van het Qualcomm® Extension Program en in het eerste kwartaal van 2020 de Sonion Voice Pick Up Bone Sensor op de Qualcomm®Ultra-Low Power QCC5100 Bluetooth-SoC-serie zal aanbieden.

Wat als u een betrouwbare spraakkwaliteit en spraakherkenning in uw toepassing kunt implementeren die helemaal niet wordt gehinderd door omgevingsgeluid? Zelfs in de moeilijkste omstandigheden: in een druk restaurant, in de trein of tijdens het luisteren naar muziek. Met de Voice Pick Up Bonesensor van Sonion kun je precies dat doen! In tegenstelling tot een gewone MEMS-microfoon, vertrouwt deze op botgeleiding om de eigen stem nauwkeurig en betrouwbaar op te vangen tussen alle andere geluiden. De VPU-botsensor maakt handsfree bellen van hoge kwaliteit, spraakopdrachten en zelfs realtime vertaling mogelijk in de meest lawaaierige omgevingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hamidreza Taghavi
+31 20 6068 100

Contacts

Hamidreza Taghavi
+31 20 6068 100