Mavenir lanceert volledig gevirtualiseerde 4G/5G OpenRAN-oplossing

In de VS gevestigde Mavenir daagt de traditionele leveranciers van netwerkapparatuur met OpenRAN uit

RICHARDSON, Texas--()--Mavenir, een Amerikaanse leverancier van netwerksoftware en de enige end-to-end cloud-native vendor voor CSP’s in de sector, heeft de lancering en beschikbaarheid van zijn volledig gevirtualiseerde 4G/5G OpenRAN oplossing aangekondigd. Exploitanten kunnen hun netwerk nu evolueren naar een hardware-agnostische, kosteneffectieve oplossing en klaar zijn voor 5G met een software-upgrade.

Mavenir’s OpenRAN breidt virtualisatie uit tot aan de rand van het netwerk en biedt strategische differentiatie door multisource Remote Radio Units (RRU’s) in staat te stellen om met de gevirtualiseerde Cloud Base Band software over ethernet Fronthaul (FH) te interageren, door gebruik te maken van de O-RAN open interface die de traditionele beperkingen van de eigen ommuurde tuinspecificaties van de andere traditionele leveranciers van apparatuur overwint.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maryvonne Tubb
Mavenir PR

NA-Loren Guertin
MatterNow

EMEA-Kevin Taylor
GlobalResultsPR

Contacts

Maryvonne Tubb
Mavenir PR

NA-Loren Guertin
MatterNow

EMEA-Kevin Taylor
GlobalResultsPR