De durfkapitaaltak van het Aziatische toonaangevende digitale agentschap, Integrated Management Systems, kondigt de lancering aan van een organisch platform in China

OrgHive is a unique social and content platform where users can verify product authenticity, share content, and interact with individuals & brands (Photo: Business Wire)

HONGKONG--()--IMS Digital Ventures, het durfkapitaaltak van het belangrijke digitale transformatieagentschap van Azië, kondigt de lancering van een sociaal en contentplatform in China aan dat consumenten zal toelaten om organische producten dankzij blockchain-technologie te verifiëren.

Het organische platform OrgHive stelt consumenten in staat om de juiste aankoopbeslissing te nemen dankzij een real-time database verificatie, versterkt door blockchain-technologie.

Het onvermogen van consumenten om een onderscheid te maken tussen authentieke biologische producten en het gebrek aan objectieve informatie over de voordelen van de keuze voor biologische producten is een uitdaging gebleken voor merken bij het betrekken en verkopen aan Chinese consumenten. Het biologische platform overwint deze moeilijkheden door merken in staat te stellen het publiek effectief te bereiken, te betrekken en te converteren, dankzij een geavanceerd AI-algoritme dat gebruikers met relevante inhoud koppelt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Integrated Management Systems HK
Manuela Buerki, +852 3611 7840
manuela@imanagesystems.com

Contacts

Integrated Management Systems HK
Manuela Buerki, +852 3611 7840
manuela@imanagesystems.com