Taulia lanceert de volgende generatie Cash forecasting tool op EuroFinance Copenhagen 2019

  • Taulia lanceert dit jaar op de EuroFinance Conferentie van Kopenhagen 2019 een AI-aangedreven cash forecasting-oplossing.
  • Aan de hand van de informatie in de inkooporder en de factuur geeft Taulia Cash Forecasting een gedetailleerd beeld van de toekomstige kasstromen.
  • De nieuwe oplossing automatiseert het verzamelen van gegevens in wereldwijd verspreide ERP-instanties, waardoor een vrijwel real-time overzicht ontstaat.

SAN FRANCISCO--()--Toonaangevende leverancier van werkkapitaaloplossingen Taulia heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe AI-aangedreven cash forecasting-oplossing die treasurers een grotere accuraatheid geeft in hun voorspellingen en de inspanning die nodig is voor deze uitdagende activiteit vermindert.

Treasurers noemen het voorspellen van cash als hun eerste prioriteit. Het voorspellen is echter een tijdrovend en arbeidsintensief proces en maar al te vaak slagen de resultaten er niet in om een accuraat voorspelling te doen van cashtekorten of -overschotten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Juhie Kapoor
juhie.kapoor@taulia.com
0207 380 4542

Contacts

Juhie Kapoor
juhie.kapoor@taulia.com
0207 380 4542