Laatste kans om je in te schrijven voor CES Unveiled in Amsterdam

Exposanten en sprekers laten op het CES 2020 preview event zien hoe technologie het leven verbetert

--()--Consumer Technology Association (CTA):

 

WHAT:

De Consumer Technology Association (CTA)® heeft vandaag de laatste kans geboden voor geïnteresseerden om zich in te schrijven voor de derde jaarlijkse CES Unveiled in Amsterdam. CES Unveiled is een officieel CES® 2020 preview event, dat executives, invloedrijke media en prominente influencers uit de branche samenbrengt om de laatste technologische innovaties uit heel Europa te beleven.

 

 

 

Europe verwelkomde meer dan 16.000 deelnemers aan CES 2019 en blijft het voorbeeld geven op het gebied van innovatie. CES Unveiled promoot de blijvende waarde die het deelt met Europa door middel van partnerschappen tussen overheid, bedrijfsleven en onderzoek.

 

 

 

CES Unveiled in Amsterdam zal zich richten op het thema “Tech Improving Lives”, met naar verwachting 100 exposanten (waaronder 50+ starters) uit Nederland en Europa. Enkele top exposanten zijn onder andere:

 

  • Aitheon – Integreert AI en Robotica op een gebruiksvriendelijke manier om ervoor te zorgen dat bedrijven geautomatiseerd worden in één eenvoudig platform
  • Crescent Tech – Biedt ‘s werelds eerste speciaal ontworpen draagbare camera-hoofdband voor chirurgen
  • Microsure – Verbetert het leven van patiënten door de ontwikkeling van robotsystemen voor microchirurgie
  • Mindaffect – Maakt gebruik van hersengolfdetectietechnologie die patiënten (ALS en locked-in) in staat stelt om te communiceren met behulp van alleen hun hersensignalen
  • Reducept – Ondersteunt de behandeling van chronische pijn door middel van virtual reality training
  • Sound Energy – Ontwikkelt en commercialiseert nieuwe technologieën om het verbruik van fossiele energie te verminderen
  • Tractive – Gebruikt GPS-tracking voor real-time locatie-updates en monitoring van activiteitenniveaus en slaappatronen voor huisdieren
  • XenomatiX – Biedt echte solid-state LiDAR-oplossingen voor geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS) en toepassingen voor autonoom rijden (AD)

 

Deelnemers krijgen de kans om de nieuwste innovaties op het gebied van kunstmatige intelligentie, mobiliteit, veerkracht, duurzaamheid en slimme steden te zien en ermee te interageren. . Kijk op de CES Unveiled in Amsterdam website voor de volledige lijst van beursexposanten.

 

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Justin Siraj
703-907-7415
jsiraj@CTA.tech

Contacts

Justin Siraj
703-907-7415
jsiraj@CTA.tech