Libelium concentreert zijn activiteiten op professionele IoT-technologie en sluit divisie “Cooking Hacks”

ZARAGOZA, Spanje--()--In een technologische markt waar de vraag naar professionele oplossingen steeds uitdagender wordt, heeft Libelium besloten zich te richten op de strategische verschuiving om complete IoT-technologieoplossingen aan te bieden die gespecialiseerd zijn in verticale toepassingen.

Deze beslissing markeert de operationele afsluiting van de e-commerce Cooking Hacks, de business divisie waar Libelium elektronische producten heeft aangeboden aan het amateurpubliek (makers, studenten, …). Deze sluiting zal van kracht zijn vanaf 31 december 2019. Tot die datum zal Cooking Hacks zeer aantrekkelijke prijzen bieden met verschillende campagnes van voorraadafbouw. Libelium zal technische ondersteuning blijven bieden en alle aangekochte producten zullen hun huidige garantieperiode behouden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Libelium
Elena García-Lechuz, +34 976 547 492
pr@libelium.com

Contacts

Libelium
Elena García-Lechuz, +34 976 547 492
pr@libelium.com