SHINE richt divisie Therapeutics op, zal deelnemen aan de 2019 European Association of Nuclear Medicine Conference

JANESVILLE, Wis.--()--SHINE Medical Technologies, LLC kondigde vandaag de oprichting van een nieuwe divisie van het bedrijf aan – SHINE Therapeutics. De oprichting van de divisie vergroot het vermogen van het bedrijf om zich te concentreren op het invullen van kritieke toekomstige behoeften in de snel groeiende markt van therapeutische isotopen, terwijl de expertise op het gebied van de productie van radio-isotopen verder wordt benut.

De divisie Therapeutics van het bedrijf zal zich in eerste instantie richten op de ontwikkeling en commercialisering van lutetium-177, of Lu-177, een therapeutisch isotoop dat gecombineerd wordt met een ziektespecifieke doelmolecule voor de behandeling van kanker. De doelmoleculen leveren Lu-177 atomen aan kankerplaatsen in het hele lichaam, waar ze rechtstreeks kankercellen bestralen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rod Hise
Director, Marketing & Corporate Communications
pr@shinemed.com
608-530-5659

Contacts

Rod Hise
Director, Marketing & Corporate Communications
pr@shinemed.com
608-530-5659