Nu kunt u uw hele genoom in slechts 2 weken laten sequencen met Dante Labs

Dante Labs introduceerde Whole Genome en WholeGenomeZ™ Sequencing en rapporteert met een best-in-class doorlooptijd van twee weken dankzij het gloednieuwe Europese sequencingcentrum

LONDEN--()--Dante Labs heeft vandaag de officiële lancering aangekondigd van zijn premium 2-weekse doorlooptijd voor zijn hele genoomsequentietests. Gemiddeld bieden genetica-laboratoria in Europa, Azië en de Verenigde Staten doorlooptijden tussen zes en tien weken, en alleen voor de ruwe gegevens. Dante Labs biedt rapporten en onbewerkte gegevens binnen twee weken na ontvangst van het monster terug.

De nieuwe service is mogelijk dankzij het nieuwe, door Illumina ondersteunde, high-throughput, geautomatiseerde sequencingcentrum dat Dante Labs in Italië bouwde, volledig gewijd aan het klassieke Whole Genome en de WholeGenomeZ™ sequentietests.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investors and Media:
Francesca Tarquinio
Dante Labs
+39 389 596 1301
francescat@dantelabs.com

Contacts

Investors and Media:
Francesca Tarquinio
Dante Labs
+39 389 596 1301
francescat@dantelabs.com