Värde Partners en Agam Capital vormen joint venture voor oplossingen voor leven en pensioen

JV om gebruik te maken van eigen, best-in-class technologie en een zeer schaalbaar platform voor verzekeringsoplossingen om de $23 biljoen levensverzekeringsbranche te bedienen

Richt zich op $500 miljoen aan beleggingen in complexe levensverzekeringen, lijfrente- en herverzekeringsproducten

MINNEAPOLIS & NEW YORK--()--Värde Partners en Agam Capital kondigden vandaag een overeenkomst aan om de wereldwijde overname, herverzekering en het beheer van levens- en pensioenactiviteiten voort te zetten.

In de overeenkomst is bepaald dat Värde Partners en Agam Capital een joint venture zullen oprichten die de expertise van Värde Partners op het gebied van beleggingsbeheer zal combineren met het door Agam ontwikkelde platform voor eigen verzekeringsoplossingen. De joint venture zal de mogelijkheid hebben om wereldwijd complexe verzekeringsproducten met geïntegreerde markt- en actuariële risico’s te prijzen en te beheren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andrea Raphael
Global Head of Communications & Public Affairs
212-321-3784
communications@varde.com

Contacts

Andrea Raphael
Global Head of Communications & Public Affairs
212-321-3784
communications@varde.com