Shiseido neemt DRUNK ELEPHANT™ over

Voegt innovatieve, snelgroeiende prestigieuze huidverzorging toe aan Shiseido’s wereldwijde portfolio van prestigemerken

TOKIO--()--Shiseido Company, Limited (Tokyo Stock Exchange, First Section: 4911) (“Shiseido”) kondigt vandaag aan dat Shiseido Americas Corporation (“Shiseido Americas”), een dochteronderneming van Shiseido, een definitieve overeenkomst heeft getekend voor de overname van DRUNK ELEPHANT™ (“Drunk Elephant”), een toonaangevend en snel groeiend prestigemerk op het gebied van huidverzorgingsproducten en een erkende expert in de ontwikkeling van schone, compatibele en doeltreffende producten. De overname van Drunk Elephant versterkt Shiseido’s leiderschap op de wereldwijde markt van de prestigieuze huidverzorgingsproducten.

Drunk Elephant werd in 2012 opgericht door Tiffany Masterson als een oplossingsgericht, generatieoverschrijdend merk voor alle huidtypen en heeft sindsdien een exponentiële groei doorgemaakt in een volledig assortiment van consumentendoelgroepen, waaronder Gen Z en Millennials.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shiseido Company, Limited
Tatsuyoshi Endo
tatsuyoshi.endo@shiseido.com
+81 70 3852 2708

Contacts

Shiseido Company, Limited
Tatsuyoshi Endo
tatsuyoshi.endo@shiseido.com
+81 70 3852 2708