MIPI Alliance bevordert activiteiten voor ADAS, ADS en andere automotive-toepassingen

Nieuwe whitepaper belicht de komende MIPI A-PHY-oplossing en andere specificaties die vandaag de dag al in de automotive-sector worden gebruikt

PISCATAWAY, N.J.--()--MIPI Alliance, een internationale organisatie die interfacespecificaties ontwikkelt voor mobiele en mobiele sectoren, kondigt vandaag belangrijke verbeteringen en activiteiten aan die zijn ontworpen om geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS), autonome aandrijfsystemen (ADS) en andere toepassingen in de automobielsector te verbeteren.

Trends zoals de proliferatie van camera, display, radar, lidar en andere sensoren zorgen voor een groeiende vraag naar hoogwaardige bekabelde interfaces in voertuigen. Voortbouwend op de bestaande specificaties voor mobiele apparaten ontwikkelt en verbetert MIPI de specificaties voor auto’s om te voldoen aan de strenge eisen van OEM’s in de auto-industrie, Tier 1-leveranciers, SoC-ontwerpers en andere industriële leveranciers op gebieden zoals betrouwbaarheid, functionele veiligheid en lage elektromagnetische interferentie (EMI).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press:
Lisa McCausland
Interprose for MIPI Alliance
+1 303.888.2137
lisa.mccausland@interprosepr.com

Contacts

Press:
Lisa McCausland
Interprose for MIPI Alliance
+1 303.888.2137
lisa.mccausland@interprosepr.com