AGP Group kondigt de opening aan van een ultramoderne autoglasfabriek in België om aan de toekomstige mobiliteitsbehoeften te voldoen

Als onderdeel van hun wereldwijde expansiestrategie en minder dan een jaar na de start van de bouw, opent AGP zijn deuren voor een van de meest geavanceerde fabrieken voor de productie van autoruiten ter wereld. Met een volledig geautomatiseerde productielijn die in staat is om panoramadaken met schakelbare beglazingstechnologieën en HUD-windschermen met lichtgewicht samenstellingen te produceren, is AGP klaar om in te spelen op de laatste trends en behoeften van de sector.

AGP Group announces the opening of its second European manufacturing plant in Ghent, Belgium: eGlass 2.0, tailored for electric and autonomous vehicles. (Photo: Business Wire)

GENT, België--()--Een bedrijf met een beglazingserfgoed dat een eeuw geleden in Berlijn is begonnen, keert terug naar Europa als wereldwijde speler in de snel evoluerende auto-industrie. Na een minderheidsinvestering van Goldman Sachs en kort na de overname van de Europese beglazingsfabrikant Soliver NV in 2018, consolideert de AGP Groep zijn Europese voetafdruk door de opening van eGlass 2.0: een ultramoderne fabriek voor de productie van hightech beglazing voor elektrische en autonome voertuigen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alejandra Rojas
Marketing
press@agpglass.com

Contacts

Alejandra Rojas
Marketing
press@agpglass.com