Aspect Software kondigt Cloud Contact Center v19 aan

Biedt prestatie- en schaalbaarheidsverbeteringen voor de CCaaS-suite van de best-of-breed apps in Workforce Optimization, Inbound, Outbound en Omnichannel

Cloud Contact Center v19 enables agents and supervisors to deliver better customer experiences (Graphic: Business Wire)

WESTFORD, Mass.--()--Vandaag kondigde Aspect Software de release aan van versie 19 van haar toonaangevende Cloud Contact Center as a Service systeem. Voortbouwend op de volgende generatie Aspect Via®-platform, bevat deze release klantgerichte mogelijkheden en verbeteringen voor zowel Contact Center als Workforce Optimization suites.

Cloud Contact Center v19 stelt vertegenwoordigers en supervisors in staat om betere klantervaringen te leveren door een breed scala aan real-time inzichten in de vaardigheden van een vertegenwoordiger te ondersteunen, waarbij de initiële vaardigheden van een van de vertegenwoordigers worden vergeleken met de werkelijke vaardigheden die vereist zijn voor elk contact, en vervolgens de best passende oplossing te bieden voor de betrokkenheid van de klant.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Michael Harris, Aspect Software CMO

Tel: 602-586-5810

Michael.harris@aspect.com

Release Summary

Aspect Software announces the release of version 19 of its industry-leading Cloud Contact Center as a Service system.

Contacts

Media Contact:
Michael Harris, Aspect Software CMO

Tel: 602-586-5810

Michael.harris@aspect.com